Тренд весни 2024: колготи замість брюк – для сміливих і стильних

Цієї весни колготи можна показати у всій красі – буквально у всій! Адже до них не обовязково вдягати навіть спідницю.

Вже кілька років зірки то тут, то там з’являлися на публіці в одних колготах. Проте повторювати епатажний образ від Кеті Перрі на вечірці Met Gala – в колготах, панчохах і поясі для панчох – у реальному житті ніхто не став.

Інша справа, коли у 2022-му Кендалл Дженнер побачили на одній з вулиць Лос-Анджелеса в чорних колготах, черевиках на підборах і светрі. Ані спідниці, ані штанів – тільки трусики просвічувалися під колготами. Це теж виглядало настільки екстравагантно, що копіювати світську левицю ніхто не поспішав.

Тільки за два роки ідею підхопили дизайнери: на показі осінньо-зимової колекції Miu Miu 2023/2024 на подіум вийшли моделі в одних колготах. Здається, вони так поспішали, що забулися вдягнути штани або спідницю.

На цей момент модний дім Saint Laurent вже створив шорти-кнікерси, які нічим не відрізняються від звичайних трусиків (можуть бути навіть мереживними). Стилісти  радять вдягати їх зверху на колготи та підв’язувати на талії ремінцями.

Загалом принцин тренду рantless («без штанів») такий: низ має бути або ультракоротким (це можуть бути кнікерси, будь-які мікрошорти або боді зверху на колготи), або зовсім відсутний. Звісно ж, колготи повинні бути якісними і сидіти, як друга шкіра. 

Виглядає це зухвало й незвично. Але головне, щоб не було вульгарно (далеко не скрізь можна з’явитися в такому прикиді). Тому важливо детально продумати свій look.

Тим, хто не може собі дозволити такий відвертий аутфіт, стилісти радять доукомплектувати образ звичайними шортами (наприклад, шкіряними або джинсовими) чи міні-спідницями.

Акцент варто робити на яскраві кольори колгот – блакитний, бузковий, м’ятний. І головне – червоний: він став головним трендом весни-2024.

Вас це може зацікавити: Як носити шкіряні шорти весною: практичні поради для модниць

Служитимуть довго й не рватимуться: 3 геніальні лайфхаки допоможуть уникнути дірок і стрілок на капронових колготах

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист