Штучний інтелект створює двійників: ви відпочиваєте – вони за вас працюють

Відтепер бути одночасно в двох місцях зовсім нескладно. Замовте собі цифрового клона, і ніхто не здогадається, що на відеозвязок у Zoom виходили не ви.

Ще зовсім недавно діпфейки здавалися нам чимось фантастичним. Але завдяки штучному інтелекту ми виходимо на новий рівень.

Компанія Delphi – «перша у світі платформа цифрового клонування» – пропонує послугу зі створення цифрових двійників.

Щоб згенерувати клона, нейромережа вивчає відео за участю «оригінала», файли PDF, записи його голосу. І за допомогою спеціального алгоритму моделює двійника. Фішка в тому, що він не просто як дві краплі води схожий на замовника і розмовляє його голосом. Він ще й може думати там само – імітувати уявлення конкретної людини про світ.

Буквально це означає, що ваш клон зможе командувати підлеглими, проводити наради, відповідати на електронні листи і телефонні дзвінки, поки ви  питимете каву на терасі або розважатиметеся з сім’єю.

Якщо думаєте, що процес  генерації цифрового двійника вимагає багато часу, ви помиляєтеся. Штучному інтелекту потрібна всього година! 

Співзасновник та генеральний директор Delphi Дара Ладжевардян вважає, що особливо затребуваними будуть їхні послуги у медійних осіб, які продають свої послуги – семінари, майстер-класи, консультації тощо. Дехто цим вже успішно користується.                                                                              

Клієнти можуть оформити підписку вартістю $29, $99 або $399 доларів на місяць. Але буде й безплатна версія платформи (звісно, вона не така продвинута).

Один нюанс: перш, ніж зробити замовлення на створення клона, клієнт має підтвердити свою  особистість.

Вас це може зацікавити: Німецький електрик заробляє гроші на схожості з засновником Amazon

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист