Смажена риба з томатною ікрою та квасолею – ефектне поєднання

Ікра з томатів смачна сама по собі. Але якщо додати до неї квасолю, страва стане набагато цікавішою і може бути не лише закускою, а й гарніром. Особливо смакує вона з ніжною білою рибою. У цьому рецепті можна використовувати консервовану або відварену квасолю.

2 філе телапії або будь-якої іншої риби

50 г консервованої квасолі

100 г цибулі

300 г помідорів

3 зубчики часнику

1 ст. л. рослинної олії

борошно для обсмажування риби

сіль, спеції за смаком

Філе обсушити серветкою, злегка обваляти в борошні і обсмажити з двох боків до готовності.

Помідори ошпарити, зняти шкірку та нарізати кубиками. Цибулю нарізати дрібними кубиками, часник – слайсами.

Обсмажити цибулю та часник на олії до прозорості, додати помідори та квасолю, сіль та спеції. Смажити на середньому вогні, щоб випарувалася зайва рідина, і ікра стала густою. Подавати рибу на томатній ікрі. Перед подачею посолити і поперчити.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист