Квасоля смачна у будь-якому вигляді. З маринованою цибулею – це відмінна закуска, гарнір чи самостійна страва. Просто, смачно та дуже красиво!
100 г квасолі
100 г червоної цибулі
1 ст. л. маринованих каперсів
2 ст. л. винного оцту
1 ст. л. оливкової олії
зелень та сіль за смаком
Якщо у вас суха квасоля, відваріть її згідно інструкції на упаковці. З консервованої злити рідину та промити водою.
Цибулю нарізати півкільцями, залити окропом, щоб він ледве накрив цибулю, і додати винний оцет. Залишити до повного остигання, поки цибуля не набуде красивого однорідного рожевого кольору.
Злити з цибулі маринад, додати квасолю, каперси, зелень та сіль за смаком. Заправити оливковою олією та приправити винним оцтом (за бажанням).
Вас це може зацікавити: Як зварити квасолю без замочування
Салат з нутом та запеченою морквою – дуже просто і дуже смачно