Салат з квасолею, маринованою червоною цибулею та каперсами – смачний легкий салат на обід чи вечерю

Квасоля смачна у будь-якому вигляді. З маринованою цибулею – це відмінна закуска, гарнір чи самостійна страва. Просто, смачно та дуже красиво!

100 г квасолі

100 г червоної цибулі

1 ст. л. маринованих каперсів

2 ст. л. винного оцту

1 ст. л. оливкової олії

зелень та сіль за смаком

Якщо у вас суха квасоля, відваріть її згідно інструкції на упаковці. З консервованої злити  рідину та промити водою.

Цибулю нарізати півкільцями, залити окропом, щоб він ледве накрив цибулю, і додати винний оцет. Залишити до повного остигання, поки цибуля не набуде красивого однорідного рожевого кольору.

Злити з цибулі маринад, додати квасолю, каперси, зелень та сіль за смаком. Заправити оливковою олією та приправити винним оцтом (за бажанням).

Вас це може зацікавити: Як зварити квасолю без замочування

Салат з нутом та запеченою морквою – дуже просто і дуже смачно

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист