Рулетики з кабачка та сьомги – легка вишукана закуска

Коли їжа не тільки корисна і смачна, але ще й оригінально виглядає,  це приносить подвійне задоволення. Подивіться на ці акуратні мініатюрні рулетики – ніжна сьомга в обіймах кабачка! До свята чи дієти, до вина чи шампанського, до літнього настрою чи до зустрічі з друзями – підходить до всього. Загалом це просто, вишукано та смачно.

200 г свіжої сьомги

1 кабачок

1 ч. л. гірчиці

1 ст. л. оливкової олії

морська сіль за смаком

1 лайм

дерев’яні зубочистки

Сьомгу розрізати вздовж на 8 слайсів і посолити.

З кабачка зняти овочечисткою 8 смужок.

Змішати гірчицю з оливковою олією та змастити цією сумішшю кабачки.

На смужку кабачка покласти слайс сьомги, згорнути в рулетик і зколоти зубочисткою.

Викласти на пекарський папір і запекти в духовці протягом 15-20 хвилин при температурі 200°С. Подати з лаймом.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист