Коли їжа не тільки корисна і смачна, але ще й оригінально виглядає, це приносить подвійне задоволення. Подивіться на ці акуратні мініатюрні рулетики – ніжна сьомга в обіймах кабачка! До свята чи дієти, до вина чи шампанського, до літнього настрою чи до зустрічі з друзями – підходить до всього. Загалом це просто, вишукано та смачно.
200 г свіжої сьомги
1 кабачок
1 ч. л. гірчиці
1 ст. л. оливкової олії
морська сіль за смаком
1 лайм
дерев’яні зубочистки
Сьомгу розрізати вздовж на 8 слайсів і посолити.
З кабачка зняти овочечисткою 8 смужок.
Змішати гірчицю з оливковою олією та змастити цією сумішшю кабачки.
На смужку кабачка покласти слайс сьомги, згорнути в рулетик і зколоти зубочисткою.
Викласти на пекарський папір і запекти в духовці протягом 15-20 хвилин при температурі 200°С. Подати з лаймом.