ПРЕМІАЛЬНИЙ БРЕНД HYUNDAI КИНУВ ВИКЛИК BMW X6

Представлений на заході в Нью-Йорку кросовер Genesis GV80 Coupe є прототипом серійної моделі, яка неодноразово була помічена на тестах протягом останніх місяців.


Про це повідомляє сайт CarScoops. Дизайн чотиримісного кросовера поєднує елементи стилю чинного Genesis GV80 з елементами більш динамічного концепту X Speedium.

Передня частина концептуального купе відрізняється від GV80 тоншими світлодіодними фарами з новою технологією багатолінзової матриці. Крім того, впадають в очі більш агресивні повітрозабірники з чорними кожухами та оновлена лінія даху. Крім того, горизонтальні світлодіодні ліхтарі на кормі авто розташовані значно нижче. Яскравий помаранчевий відтінок, який отримав назву Magma, також є сміливим доповненням.

Genesis також вніс деякі значні зміни в інтер’єр GV80. Наприклад, кермо з трьома спицями та поверхні, які тепер одягнені в чорну шкіру Nappa та замшу з помаранчевими кантами та акцентами з вуглецевого волокна. Позашляховик також перетворився на чотиримісний зі спортивними чотирма ковшоподібними сидіннями з пофарбованими спинками з вуглецевого волокна.

“На початку свого заснування бренд Genesis почав створювати розкішні седани, які еволюціонували в моделі G70, G80 і G90. Тепер ми розширюємо межі, створюючи більш емоційні автомобілі”, — підкреслив головний креативний директор Genesis Group Люк Донкервольке.

Офіційна прем’єра Genesis GV80 Coupe пройде на автосалоні в Нью-Йорку цього тижня. Серійна версія купе-кроссовера дебютує на ринку наступного року.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист