Про існування цих тостів ви, напевно, навіть не здогадувались. А ще точно не здогадувались, що це може бути так смачно.
Інгредієнти:
1 банка консервованої квасолі
1 цибулина
1 ст. л. томатної пасти
житній хліб
йогурт (сметана)
оливкова олія
жменя улюбленого насіння
Хліб підсушити на сухій сковорідці по 1 хв з кожного боку.
Цибулю дрібно порізати. Квасолю промити.
Цибулю трохи підсмажити, додати квасолю і ще 2 хвилини обсмажувати. Додати томатну пасту, 2 хвилини протушкувати. Приправити улюбленими спеціями.
Викласти квасолю на хліб, зверху додати пару ложок йогурту, збризнути олією.
Перед подачею присипати улюбленим насінням.
Цей ситний і багатий на білок сніданок точно не залишить вас голодним до обіду. І навіть не намагайтеся сказати, що це складно та довго. Смачного!
Вас це може зацікавити: Салат із запечених буряків з блакитним сиром