Цей салатом із запечених буряків із блакитним сиром подарує вам яскравий настрій і неймовірну свіжість. А ще він ароматний, ситний та смачний.
2 середніх буряка
40 г блакитного сиру
75 г грецького йогурту
1 ст. л. діжонської гірчиці
1 ч. л. меду
1/4 лимона
листя салату, кріп
мелений перець за смаком
Буряк загорнути у фольгу, запекти в розігрітій до 220°С духовці протягом 1 години. Дати охолонути, очистити від шкірки та нарізати невеликими шматочками.
З'єднати грецький йогурт, діжонську гірчицю, мед та сік лимона, приправити меленим перцем. Кріп дрібно нарізати, додати до соусу, що вийшов.
Викласти в глибоку тарілку листя салату та нарізаний буряк, полити зверху соусом.
Блакитний сир довільно викласти зверху, приправити меленим перцем і прикрасити кропом.
Залишилася тільки гарна подача – і ваш прийом їжі точно буде смачним та естетичним.
Вас це може зацікавити: Салат із кальмарів з каперсами – легкий і оригінальний