Весна вже зовсім скоро. А поки що пропонуємо її «наблизити» на кухні прямо на тарілці у вигляді свіжого, яскравого салату.
Листя салату (айсберг, ромен, латук, корн, фрізе, мангольд – той, який вам подобається)
6-8 шт. картоплі
жменя замороженої стручкової квасолі
половинка свіжого огірка
6 перепелиних яєць
2 ст. л. сметани або грецького йогурту
2 гілочки кропу
перець чилі або червоний мелений перець
рослинна олія, сіль
Відварити картоплю, яйця і стручкову квасолю (все окремо).
Змішати сметану або йогурт із дрібно порубаним кропом. Додати трохи олії. Посолити, поперчити за смаком.
Картоплю почистити і розрізати на крупні шматочки. Огірок порізати кружальцями.
З'єднати картоплю, квасолю і огірок. Заправити соусом і перемішати.
У тарілки порційно розкласти листя салату, зверху – овочеву суміш. Прикрасити половинками перепелиних яєць та перцем чилі. Приємного апетиту!
Вас це може зацікавити: Оригінальна закуска з креветками й пекінською капустою
Вінегрет по-новому: зі свіжим огірком та квашеною капустою