Як приготувати весняний салат з картоплею

Весна вже зовсім скоро. А поки що пропонуємо її «наблизити» на кухні прямо на тарілці у вигляді свіжого, яскравого салату.

Листя салату (айсберг, ромен, латук, корн, фрізе, мангольд – той, який вам подобається)

6-8 шт.  картоплі

жменя замороженої стручкової квасолі

половинка свіжого огірка

6 перепелиних яєць

2 ст. л. сметани або грецького йогурту

2 гілочки кропу

перець чилі або червоний мелений перець

рослинна олія, сіль

Відварити картоплю, яйця і  стручкову квасолю (все окремо).

Змішати сметану або йогурт із дрібно порубаним кропом. Додати трохи олії. Посолити, поперчити за смаком.

Картоплю почистити і розрізати на крупні шматочки. Огірок порізати кружальцями.

З'єднати картоплю, квасолю і огірок. Заправити соусом і перемішати.

У тарілки порційно розкласти листя салату, зверху – овочеву суміш. Прикрасити половинками перепелиних яєць та перцем чилі. Приємного апетиту!

Вас це може зацікавити: Оригінальна закуска з креветками й пекінською капустою

Вінегрет по-новому: зі свіжим огірком та квашеною капустою

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист