Оригінальна закуска з креветками й пекінською капустою

У вас просто немає причин, щоб не приготувати цю закуску до новорічного столу. Це яскраво, святково, швидко і до божевілля смачно!

1,5 склянки води

1,5 склянки борошна

1 яйце

1 ч. л. солі 

¼ качана пекінської капусти (можна замінити на будь-який салат на ваш смак)

20 шт. креветок

3 ст. л. грецького йогурту

1 ч. л. гірчиці

1 ст. л. оливкової олії

2 зубчика часнику

нарізана петрушка для подачі

лимон для подачі

Збити яйце та сіль, додати борошно, воду і гарно розмішати, щоб вийшла однорідна маса.

На сухій, добре розігрітій сковороді посмажити невеликі коржики.

Розігріти сковороду з невеликою кількістю олії, кинути туди порізаний часник і підрум’янити його. Дістати часник і підсмажити з обох боків креветки.

Змішати йогурт, гірчицю і трохи оливкової олії.

Порізати пекінську капусту і заправити соусом.

Кожен коржик згорнути вдвоє, викласти всередину капусту, зверху – 2-3 креветки, посипати рубаною петрушкою і збризнути лимонним соком.

Вас це може зацікавити: «Лимонна» форель з броколі – найшвидший рецепт приготування риби

Як почистити готові креветки і видалити з них стравохід, не забруднивши руки

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист