У вас просто немає причин, щоб не приготувати цю закуску до новорічного столу. Це яскраво, святково, швидко і до божевілля смачно!
1,5 склянки води
1,5 склянки борошна
1 яйце
1 ч. л. солі
¼ качана пекінської капусти (можна замінити на будь-який салат на ваш смак)
20 шт. креветок
3 ст. л. грецького йогурту
1 ч. л. гірчиці
1 ст. л. оливкової олії
2 зубчика часнику
нарізана петрушка для подачі
лимон для подачі
Збити яйце та сіль, додати борошно, воду і гарно розмішати, щоб вийшла однорідна маса.
На сухій, добре розігрітій сковороді посмажити невеликі коржики.
Розігріти сковороду з невеликою кількістю олії, кинути туди порізаний часник і підрум’янити його. Дістати часник і підсмажити з обох боків креветки.
Змішати йогурт, гірчицю і трохи оливкової олії.
Порізати пекінську капусту і заправити соусом.
Кожен коржик згорнути вдвоє, викласти всередину капусту, зверху – 2-3 креветки, посипати рубаною петрушкою і збризнути лимонним соком.
Вас це може зацікавити: «Лимонна» форель з броколі – найшвидший рецепт приготування риби
Як почистити готові креветки і видалити з них стравохід, не забруднивши руки