Салат із кальмарів з каперсами – легкий і оригінальний

Кальмари, яйця, відварена морква, горошок та трохи каперсів чудово поєднуються в одній страві. Для святкової подачі радимо заправити салат майонезом, але можна вибрати і полегшений варіант – з йогурту з баварською гірчицею. Якщо  замість моркви додати запечений гарбуз, отримаєте абсолютно новий смак.

300 г очищених кальмарів

1 морква

3 яйця

1 банка консервованого горошку

100 г йогурту

15 г баварської гірчиці

1/2 ч. л. меду

1 ст. л. лимонного соку

сіль, каперси, мелений перець, зелень за смаком

Кальмари опустити в киплячу воду на 2 хвилини, дати стекти воді та нарізати соломкою.

Яйця і моркву заздалегідь відварити як на олів'є. Моркву нарізати кубиками, два яйця – великими шматочками, одне – вздовж на четвертини для прикраси.

З'єднати йогурт з баварською гірчицею, медом та соком лимона, за смаком додати сіль.

З'єднати кальмари, два яйця, моркву та горошок, приправити соусом та меленим перцем.

Викласти в салатник, прикрасити четвертинками яйця та каперсами. Смачного!

Вас це може зацікавити: Як приготувати весняний салат з картоплею

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист