Пікантний мексиканський суп: для гострих відчуттів

Саме в холодну пору аромати та смаки спецій розкриваються максимально. Мексиканський суп, на наш погляд, просто ідеальний для цього. Густий, ситний, ароматний, з вогнем червоного перчика та приголомшливим букетом спецій.

200 г яловичого фаршу

1 цибулина

20 мл рослинної олії

1 банка консервованої квасолі

1 банка консервованої кукурудзи

300 г томатів у власному соку

200 мл бульйону або води

1 ч. л. сушеного часнику

орегано, паприка, кмин, коріандр – за наявності

перець чилі, сіль та зелень за смаком

Дрібно нарізати цибулю, злегка обсмажити на олії.

Додати фарш та спеції, обсмажувати, активно помішуючи, щоб не утворилося грудочок.

Томати подрібнити та додати до фаршу, залити бульйоном, варити 20 хвилин.

З квасолі та кукурудзи злити рідину, додати в суп. За смаком посолити та варити ще 10 хвилин. Перед подачею посипати зеленню.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист