Глінтвейн на білому вині з лаванди і цитрусових

Коли температура за вікном стрімко падає, настає час «осіннього вина» – глінтвейну. У холодну пору року цей напій пропонують багато кафе. Але не варто забувати, що його можна приготувати й вдома.  До того ж, завдяки своїм інгредієнтам напій виходить неймовірно гарним.

500 мл  білого мускатного вина

50 г імбиру

1 ч. л. сухої лаванди

1 апельсин

1 лимон

2 ч. л. кориці

2 палички кориці

6 шт. бадьяну

3 ст. л. меду

Нарізати імбир слайсами, а апельсин та лимон – тонкими кільцями.

Налити вино в каструлю. Додати спеції, нарізані фрукти та імбир. Поставити все на плиту з невеликою силою полум'я.

Нагріти глінтвейн, помішуючи, до температури 70-80°С. Прибрати з плити.

Додати мед. Дати настоятися 3-5 хв.

Розлити порційно в термосклянки та прикрасити (за смаком) паличкою кориці та гілочкою лаванди. Осінній зігріваючий напій готовий!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист