Фільм «Травень, грудень» 2023

Netflix ударно починає зиму і останній місяць 2023 року - на платформі вийшов новий фільм Тодда Хейнса, режисера «Керол» і «Темних вод».

Винесений у назву вираз «травень-грудень» означає романтичні стосунки з великою різницею у віці. Власне, про такий роман, а точніше про його наслідки розповість нова картина Хейнса.

За сюжетом актриса Елізабет (Наталі Портман) під час підготовки до ролі приїжджає знайомитися з прототипом героїні – Грейсі (Джуліанна Мур). Вона – вчителька, яка одного разу мала стосунки з 13-річним підлітком (Чарльз Мелтон), відсиділа за спокусу у в'язниці і тепер спокійно собі виховує двох дітей від молодого чоловіка. Постійна присутність Елізабет  розкриває старі проблеми у шлюбі й змушує по-новому подивитись на початок відносин.

Нещодавно Variety представили перший кадр із фільму, на якому видно, як Портман робить нотатки, а Мур дивиться в дзеркало, готуючись наносити макіяж. На фото відчувається напруження між героїнями, адже, за сюжетом, Елізабет (Наталі Портман) викликає сімейну кризу, коли кожен герой змушений зіткнутися з минулим і відчуває, що їхнє життя руйнується.

«Травень, грудень» із травневої прем'єри на Каннському кінофестивалі називають одним із найкращих фільмів року – іронічної та провокаційної драми про ідентичність, яка закохає вас у зірку «Рівердейла» Чарльза Мелтона.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист