Духмяна каша з кіноа і гарбузом – смачно і корисно

Якщо ви на сніданок віддаєте перевагу каші, із задоволенням поділимося з вами оригінальним рецептом корисної страви.

1/2 скл. кіноа

1 скл. молока

200 г гарбуза

2 ст. л. будь-якого сиропу

1 ст. л. мигдалю

кориця

мелений імбир

мускатний горіх

сіль за смаком

Молоко довести до кипіння і залити ним кіноа. Посолити за смаком і додати дрібку кориці. Залишити настоюватися на 20 хвилин.

Гарбуз нарізати кубиками і тушкувати до м'якості на повільному вогні. Наприкінці додати 2 ст. л. сиропу, по дрібці кориці, імбиру, мускатного горіха  і зняти з вогню.

Подавати кіноа з карамелізованим гарбузом і  подрібненим мигдалем. Смачного!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист