Якщо ви на сніданок віддаєте перевагу каші, із задоволенням поділимося з вами оригінальним рецептом корисної страви.
1/2 скл. кіноа
1 скл. молока
200 г гарбуза
2 ст. л. будь-якого сиропу
1 ст. л. мигдалю
кориця
мелений імбир
мускатний горіх
сіль за смаком
Молоко довести до кипіння і залити ним кіноа. Посолити за смаком і додати дрібку кориці. Залишити настоюватися на 20 хвилин.
Гарбуз нарізати кубиками і тушкувати до м'якості на повільному вогні. Наприкінці додати 2 ст. л. сиропу, по дрібці кориці, імбиру, мускатного горіха і зняти з вогню.
Подавати кіноа з карамелізованим гарбузом і подрібненим мигдалем. Смачного!