Дракону сподобається: як прикрасити новорічну ялинку, щоб 2024 рік був вдалим

Новий рік – особливе свято, яке дає надію на те, що наступні дванадцять місяців будуть  щасливими. Щоб догодити символу року і розраховувати на його прихильність, у новорічну річ рекомендується вдягатися в його кольори і вбирати ялинку.

Улюблені кольори Дракона

2024 рік – рік Дерев'яного Зеленого Дракона. Ця міфічна істота символізує в китайській культурі багатство. Тому Дракон полюбляє все те, що виглядає яскраво і дорого – мінімалізм і «по простому» вбрана ялинка його не вразять. Відповідно й кольори не можуть бути блідими та невиразними.

Оскільки Дракон зелений, колір 2024-го теж зелений. Вірніше, смарагдовий – ялинку треба прикрасити кульками, гірляндами, бантами такого ж відтінку.

Також актуальні варіанти зеленого – хакі, малахітовий, оливковий тощо. До речі, зелений асоціюється з гармонією та спокоєм – це саме те, що нам усім зараз дуже потрібно.

Важливими для Дракона кольорами вважаються золотий (символ багатства) та червоний (символ мужності і вогню). Їх поєднання завжди виглядало дуже виграшно, але в 2024-му це буде хіт сезону. До речі, золотими кольорам ви не тільки догодите Дракону, а й привернете фінансове благополуччя. 

Червоний колір на ялинці можна розбавити помаранчевим – він уособлює радість і сонце. 

Майте на увазі фіолетовий і пурпуровий кольори. Це кольори розкоші, яку полюбляє Дракон. А ще вони здавна вважалися королівськими кольорами. Ялинку в такій кольоровій гамі Дракон не мине увагою і обов’язково оцінить.

Трохи деталей

Зелені прикраси «губитимуться» на зеленій ялинці. А от якщо ними задекорувати сріблясту чи білу лісову красуню, можна досягнути вау-ефекту. Звичайно, ніхто не буде спеціально для цього купляти нову ялинку. Зате можна трохи підфарбувати ту, яка є – «покрити» її штучним снігом з балончика. Тільки майте на увазі: в нього специфічний запах, який може не сподобатися алергікам. 

Значення має не тільки колір, а й матеріал. Якщо до цього ви не обзавелись дерев’яними прикрасами на ялинку, доведеться поповнити свій арсенал іграшок – хоча б кількома штуками.

Щоб привернути в оселю гроші, прикрасьте ялинку кількома червоними конвертами з банкнотами, а також атрибутами китайської культури. Добре було в якості прикрас використати якісь речі золотистого кольору, схожі на монети.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист