ДІМА КОЛЯДЕНКО ПРЕДСТАВИВ НОВУ ПІСНЮ

Новий «Супер Діма» - Діма Коляденко представив нову пісню відразу у двох варіантах!

Яскравий та епатажний Діма Коляденко порадував прихильників новою піснею, яка має шанси стати суперхітом - «СУПЕР ДІМА»! Артист записав пісню відразу у двох варіантах. Автор і композитор треку - Олексій Малахов. Пісня була записана на київській студії «Iksiy Music» під чуйним керівництвом Андрія Ігнатченко.

«Супер Діма» - яскрава, драйвова, танцювальна та модна пісня. В ній дуже багато позитиву і свята, яких зараз так не вистачає людям! Трек «Супер Діма» - найнадійніший захист для імунітету і гарного настрою, для карантину під час коронавірусу! Музика - це сильний стимулятор правильного мислення!

«Пісня «Супер Діма» була написана Олексієм Малаховим спеціально для мене! У мене в репертуарі вже є його пісні, але «Супер Діма» - справжній хіт від маестро! Примадонна Ірина Білик, почувши цю пісню, сказала: «Це він спеціально для тебе написав? Ти знову будеш співати про себе? Вау! Це твоя пісня на 1000000!» На що я відповів «Так!» - поділився Діма Коляденко.

Слухати Діма Коляденко «Супер Діма» (українська версія)  онлайн 

«Мені здається, що новий сингл «Супер Діма» -  це хіт «Діма Коляденко» номер 2! Адже хіт «Діма Коляденко» знають всі! Я на своїх концертах співаю його по кілька разів за вечір, так ця пісня подобається публіці! Сподіваюся, що пісню «Супер Діма» глядачі теж полюблять і з задоволенням будуть слухати і підспівувати! Хочу щоб її співали в караоке, вдома, для настрою. Кожен може наспівувати своє ім'я в пісні!» - доповнив Коляденко.

Сингл «Супер Діма» вже доступний у двох версіях для прослуховування і скачування на всіх музичних платформах.

Слухати Діма Коляденко «Супер Діма» (російська версія)  онлайн

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист