Універсальний засіб: 5 способів використати гігієнічну помаду

Якщо вам потрапила до рук гігієнічна помада, яка здається непотрібною, не поспішайте її викидати. Навпаки – придбайте ще пару штук! Ви навіть не уявляєте, яка це корисна річ у господарстві.

У гігієнічної помади є одне-єдине призначення – зволожувати і захищати шкіру губ від обвітрювання та холоду. Але це вам так тільки здається. Ця річ багатофункціональна – використовувати її можна по різному.

Рятуємось від мозолів

Нова пара взуття може виявитися не настільки зручною, як здавалося спочатку. Однак якщо дебютний вихід у світ закінчився натертими мозолями, проблемі можна зарадити. Наступного разу перед тим, як взувати ці черевики, змастіть пальці ніг та п’яти гігієнічною помадою – так на шкірі утвориться захисний шар, який дозволить уникнути або принаймні послабити тертя.

Поліруємо взуття

Якщо по дорозі на роботу чи на зустріч забруднили взуття, будете почувати себе дуже некомфортно. Звичайно, волога серветка може трохи виправити ситуацію. Але тьмяні черевики виглядають теж так собі. Інша справа, якщо при собі є гігієнічна помада! Нанесіть трохи помади на черевики, відполіруйте серветкою (сухою!) – просто краса!

Ремонтуємо блискавку, яку «заїло»

Не нервуйте, якщо блискавка застрягла. Проведіть гігієнічною помадою по собачці та зубчиках, щоб гарненько їх змастити. А тепер акуратно, не роблячи різких рухів і не прикладайте багато зусиль, спробуйте потягти бігунок вгору і вниз. Блискавка має запрацювати, як нова.

Знімаємо свербіж і залічуємо подряпини

Всі знають, як нестерпно може свербіти місце укусу комара. Але якщо його змастити гігієнічною помадою, воно заспокоюється. Обробити нею можна й подряпини. Завдяки своїм зволожуючим та заспокійливим властивостям помада прискорить процес регенерації клітин, і все швидше заживе.

Закріпляємо аромати

Якщо хочете, щоб парфюми довше трималися, експерти радять скористатися таким трюком: нанесіть на невелику ділянку шкіри на зап’ясті або шиї трохи гігієнічної помади. А потім розпиліть на нього парфум. Помада вбирає в себе аромат і тримає його дуже довго. Ви будете задоволені!

Вас це може зацікавити: Як обрати свою ідеальну помаду: шпаргалка від стилістів

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист