Ці відносини неможливо врятувати: три ознаки, які свідчать, що вашим стосункам кінець

Посварилися, помирилися – навіть у найгармонічніших стосунках трапляється всяке. Як зрозуміти, що ваші відносини руйнуються? Про це красномовно свідчать три сигнали, які не слід ігнорувати.

Кохання не вічне – це всі знають. Проте у декого воно може тривати до останнього подиху. А дехто раптом з подивом помічає, що більше не палає пристрастю до своєї половинки. Або абсолютно до не байдужий. Чи вона просто безмежно дратує.

Як зрозуміти, що у ваших стосунках серйозні проблеми, підказує психолог Сюзанна Деггес-Уайт.

Не хочеться повертатися додому

Так трапляється після сварки, і це нормально: хочеться пережити всі емоції на самоті. Інколи ми просто втомлюємося навіть від тих, кого дуже любимо, і це теж нормально. Однак якщо ви раптом усвідомлюєте, що готові працювати за себе і за того хлопця, щоб якомога довше затриматися на роботі й не йти до свого хлопця/чоловіка, це серйозно. У такому разі потрібно розібратися, чому саме хочеться триматися подалі від партнера і не зволікати з вирішенням проблеми.

Не бажаєте відповідати на повідомлення і дзвінки

Одна справа – коли ви зайняті і не можете перериватися на дзвінок чи повідомлення, і зовсім інша – коли не хочете. Психологи називають це «уникаючою поведінкою», свого роду способом самозахисту від стосунків, які стали тягарем. Зазвичай це відбувається тоді, коли партнери втрачають спільні точки дотику. Без допомоги фахівця в такій ситуації не обійдешся.

Не можете уявити своє майбутнє з партнером

Пам’ятаєте, під час цукерково-букетного періоду ви фантазували, як будете жити з коханою людиною? Уява вимальовувала все до дрібних деталей: як приходите додому, де вона на вас чекає, як вечеряєте, проводите разом час. За роки спільного життя романтика з фантазій випаровується – її витісняють плани. Якщо ж у планах немає партнера, виникає питання, навіщо він взагалі вам потрібен. Можливо, краще якнайшвидше прояснити стосунки, розставити всі крапки над «і» й далі рухатися кожен своєю дорогою.

Вас це може зацікавити: 10 запитань, які допоможуть зрозуміти, чи підходить вам ваш партнер

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист