10 запитань, які допоможуть зрозуміти, чи підходить вам ваш партнер

Всі мріють про ідеальні стосунки. Однак далеко не всім вдається знайти саме ту людину, з якою почуватимешся щасливим. Перевірити, чи партнер вам підходить, досить легко – потрібно прости відповісти  собі на ці нескладні запитання.

Ви можете відкрито говорити про проблеми?

Не має значення, це стосується ваших відносин, глобального потепління чи перекошених дверцях у шафі. З усього цього складається життя, тому про все це ви повинні мати можливість поговорити з коханою людиною.

Ви вмієте радіти за свого партнера?

Незалежно від того, це довгоочікуване підвищення чи скинуті пару кілограмів, потрібно щиро радіти одне за одного. Щастя стає більшим, коли його з кимось розділити.  

Ви можете себе назвати частиною життя свого партнера?

Чи були ви в його улюбленому кафе і чи куштували улюблене тістечко? Чи знайомі з його друзями, колегами й батьками? Ви знаєте про його хобі? Якщо ваші з партнером стосунки важливі для нього, він захоче познайомити вас з тими людьми і тими місцями, які мали для нього значення ще до вас.

Ви хочете змінити щось у своєму партнері?

Це нормально, якщо ви намагаєтесь трохи «відшліфувати» кохану людину, щоб ваші два пазли ідеально співпали. Але якщо сподіваєтеся її перевиховувати, змінити так, щоб була для вас зручно, не живіть ілюзіями. Просто змиріться з тим, що вам потрібен хтось інший.

Ви стримуєтеся, щоб не образити партнера?

Якщо кохана людина дратує вас настільки, що хочеться вколоти її, зробити боляче, щось у цих стосунках не так.

Ви змінюєтесь, коли знаходитесь поряд з партнером?

Одна з головних умов щасливого союзу – залишатися самим собою. Тоді людина живете в гармонії з собою. Якщо ж доводиться відповідати очікуванням свого партнера, намагатися йому догодити, тут одне з двох: або ви йому не подобаєтесь, або він типовий аб’юзер. У будь-якому випадку, від нього потрібно тікати, причому якнайшвидше.

Ваш партнер виконує обіцянки?

Звичайно, бувають обставини, які можуть сьогодні цьому завадити. Але є завтра – теж буде зараховано. Якщо ж те, що говорить ваш партнер, не збігається з тим, що він робить, це для вас має стати попередженням. Для чого вам людина, на яку не можна покластися?

Вам часто доводиться вибачатися за поведінку партнера?

Траплялися ситуації, коли партнер на публіці поводився так, що вам було за нього соромно?  Навряд чи в подальшому щось зміниться. Тому подумайте, чи готові за нього червоніти все життя.

Ваш партнер зривається на вас, коли йому хтось зіпсував настрій, або коли припустився помилки?

Кожен має нести відповідальність за те, що зробив, або чого не зробив. І вирішувати стосунки з тим, хто йому зіпсував настрій, а не з тим, хто все стерпить. Навряд чи вам потрібні відносини з людиною, яка поводить себе, як дитина.

Ви можете уявити спільне майбутнє?

Партнер хоче п’ятеро дітей, бультер’єра і спільний бізнес по вирощуванню свиней, а ми мрієте про двох малюків, висловуху кицьку і кар’єру актриси? Поговоріть про свої уявлення про життя. Спробуйте дійти консенсусу, поки не пізно. Ваші плани та мрії повинні бути сумісні, інакше спільного життя не вийде. Принаймні щасливого.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист