ЗНАМЕНИТИЙ БРИТАНСЬКИЙ ПОП-ГУРТ SPICE GIRLS ВОЗЗ'ЄДНАВСЯ

Але тільки заради однієї пісні.

Spice Girls виникли не так, як, наприклад, The Beatles - закохані в рок-н-ролл хлопчики з одного з районів Ліверпуля, міста, хоча і знаменитого своїм портом, але з населенням всього 400 тис. мешканців. Вони - породження музичної індустрії 90-х років, коли лондонські музичні продюсери вирішили створити на противагу популярним тоді «хлопчачим» поп-груп «дівчачу». Дівчат в буквальному сенсі «набрали по оголошенню». На початковий кастинг (було потрібно не тільки добре співати, а й бути молодою, красивою і працелюбною) прийшли 400 кандидаток, з яких після декількох турів залишилися п'ятеро. За два роки група змінила назву, зупинившись на Spice Girls, і продюсерів, а 8-го липня 1996 року випустила свій перший сингл, а за ним і відеокліп Wannabe, який зробив їх знаменитими. 

Працьовитість, до речі, тут не знадобилося - пісню придумали за 30 хвилин, а записали за годину. Потім, правда, її двічі перемікшували. До березня 1997 року Wannabe побувала на першому місці хіт-парадів 37 країн і стала найбільш продаваним синглом жіночої групи за всю історію. У 2014-му році, майже двадцять років по тому, Wannabe визнана в результаті шоу, в якому взяли участь 12 тисяч осіб, самою легко впізнаною піснею останніх 60 років. Не дивно, що, як повідомляє Daily Mail , дівчата, які давно вже займаються сольною кар'єрою, вирішили відсвяткувати 25-річний ювілей Wannabe возз'єднанням для виконання своєї нової пісні (правда, її фрагмент давно є в YouTube) Feed Your Love.

Тут варто особливо відзначити, що хоча Spice Girls збирались заради гастрольних турів, які приносили кожної з них мільйони доларів, не раз, відбувалося це без Вікторії Бекхем. Але на цей раз «ікона стилю», яка зробила такою і свого чоловіка, знаменитого в минулому футболіста, як виняток (ювілей таки)  приєднається до групи. 

lenta.ua 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист