Жерара Депардье взяли під варту у зв'язку зі звинуваченнями у сексуальних домагання

Впродовж кількох останніх років на французького актора Жерара Депардьє сиплються звинувачення у сексуальних домаганнях та зґвалтуваннях. Проте йому вдавалося уникати розбірок. Але, схоже, не цього разу.

Наразі Депардьє мають допитати у зв’язку зі звинуваченнями у сексуальних домаганнях від двох жінок.

Одна з них – 34-річна актриса (вона воліє залишатися анонімною), яка разом з Депардьє знімалася в 2014 році у фільмі Le Magicien et les Siamois. Вона заявляє, що актор торкався її інтимних частин тіла. Також неодноразово озвучував пропозиції сексуального характеру.

Друга позивачка – 53-річна художниця-постановниця фільму «Зелені віконниці». Жінка стверджує, що в 2021 році на зйомках картини Жерар Депардьє її домагався. Зокрема, якось затиснув між ніг і притиснувся до грудей.

Депардьє не звикати до звинувачень. Він вже був під слідством за зґвалтування за напад на канадську актрису Шарлотту Арну. 22-річна дівчина написала на нього заяву в 2018 році. У ній зазначалося, що вона прийшла до Депардьє за професійною порадою, натомість отримала психічну травму.

Провадження у справі припинили через відсутність доказів, після скарги розслідування відновилося. Репутація легенди французького кіно постраждала (зокрема, в музеї Гревен у Парижі прибрали його воскову фігуру). Але його так і не було покарано.

Не спокутував він і інші гріхи. Іспанська журналістка та письменниця Рут База звинувачувала актора у ґвалтуванні, яке трапилося в 1995 році. Актриса Еммануель Дебевер – у домаганнях на зйомках фільму «Дантон». Дебевер так важко переживала ту історію, що в 2023 році наклала на себе руки (її тіло знайшли в Сені).

Набереться ще з десяток звинувачень. Однак Депардьє щоразу вдавалося виходити сухим з води. Звісно ж, провини своєї він не визнає по жодному факту, про що засвічив у відкритому листі, опублікованому в жовтні 2023 року в газеті Le Figaro.

Але хто знає – можливо, цього разу удача буде не на його боці.

Вас це може зацікавити: Девід Бекхем хоче засудити друга на $18,8 млн

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист