NK | Настя Каменських дала інтерв'ю легендарному мексиканському журналісту

В ефірі найвпливовішої щотижневої ТВ-програми новин Al Punto NK поговорила з Хорхе Рамосом на важливі теми та, звісно, вже вкотре нагадала суспільству про те, що війна в Україні досі триває і що допомога та підтримка світу не мають зупинятись.

Хорхе Рамос — видатний мексиканський журналіст, автор і телеведучий, найвпливовіший інтерв'юер в іспаномовному медіапросторі. За сорок років своєї кар’єри він відомий своїми інтерв'ю з чисельними легендарними особистостями, серед яких Барак Обама, Гілларі Клінтон, Ніколас Мадуро, Фідель Кастро, Папа Франциск, Ілон Маск, Білл Гейтс, Дженіфер Лопес, Шакіра і ще сотні впливових людей світу у різних сферах — в культурі та політиці. Хорхе завжди виступав проти тиранії і цензури та боровся за демократичні цінності, а в перші дні повномасштабного вторгнення не тільки висловив свою підтримку Україні, а і приїхав в Україну, щоб висвітлювати війну і напад на Україну для відомої іспаномовної телерадіокомпанії Univision.


Каменських вже неодноразово протягом семи років прем’єрить свої треки в ефірі найпопулярніших іспаномовних програм, і зараз знову використовує це як можливість сказати про війну та підняти в розмові важливі суспільні та політичні теми. Al Punto — одна з найрейтинговіших і найвпливовіших щотижневих новинних передач для іспаномовного населення. Артистка скористалася таким впливовим майданчиком для того, щоб вчергове нагадати світу про те, які жахи зараз відбуваються в Україні. Вона впевнена: у жодному разі не можна дозволити світу забути про війну. Співачка закликала ні в якому випадку не зупинятись і продовжувати допомагати нам зі зброєю.

— Кожного дня на Україну летить близько ста ракет, — сказала Настя Каменських. Ця цифра так шокувала журналіста, що він навіть перепитав її про кількість. — Щоб продовжувати боротися, нам дуже необхідна допомога світу. Європа і США не можуть зупинитися допомагати нам зі зброєю, інакше зовсім скоро війна буде вже у Європі.


Також NK розказала, як вона виступала у прифронтових містах та співала в бомбосховищах. І як своїми очима бачила всі ті жахи, які кожен день бачить будь-який інший українець.

— Ти виходиш на сцену і перед собою бачиш очі, повні сліз. Це не нормально! Я чула неймовірно болючі історії — наприклад, історії жінки, яку гвалтували окупанти на очах у її дітей, а потім вбили її чоловіка. Я організувала для неї допомогу професійних психологів і сподіваюсь, це зробило її долю трошки легшою. Це неможливо описати словами, але дуже болить від таких історій. Тому світ не може відвернутись в сторону і ігнорувати ці жахи! Нам важливо, щоб про нас пам'ятали і продовжували нам допомагати! — емоційно закликала співачка.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист