Як змістовно провести вихідні (30-31 березня) у Києві

Вистава «Без зобовʼязань»


Одного разу вони прокинулися в одному ліжку та... познайомилися.
Типовий клерк Джордж і нетипова домогосподарка Доріс на прощання домовилися зустрічатися раз на рік в цьому самому місці.
Хто би міг подумати, що випадкова зустріч стане початком неймовірних, романтичних та ексцентричних стосунків!

Чому раз на рік? Скільки живуть почуття на відстані? І чи дійсно існують стосунки без зобов'язань?..
Дізнаєтеся, подивившись цю романтичну комедію. Підходить як для походу в театр з подругами, так і для побачення!

Арт-Братислава, вул. Архипенко, 5
30 березня, 18:00
Квитки: від 200 грн.

Kureni пустельні


Весняний вечір, коли спогади про минулі пригоди у пустелі Блек-Рок оживуть з новою силою, надихаючи на майбутні звершення і мрії про краще.

Вираз глибоких прагнень спільноти Kurenivka, яка не лише представляє Україну на Burning Man, а й втілює ідеал взаємопідтримки та творчого самовираження. Під звуки селекції музики від неперевершеного Rustam та всім знайомих резидентів спільноти Mamay & D1 кожен зможе знайти свій простір для роздумів, спілкування і пустити пустелю в серце.

Місто очікує прекрасна погода. Kureni продовжують серію весняних івентів у двох вимірах: в теплі основного холу, де кожен куточок наповнений затишком, та на на всій території арт-простору, яка відкрита для прогулянок і спілкування.

Kureni, Паркова дорога, 4
30 березня, 18:00

Квитки: від 200 грн.

Творча спільнота «Kolorash». «Діаманти в ліфчику»


Карколомна комедія з яскравими персонажами, сповнена несподіваних сюжетних поворотів, божевільної пристрасті та глибокого сенсу.
 
Щасливе життя мільйонера може бути зруйноване за один сонячний ранок. Снігопад приголомшливих новин заморожує розум, а намагання вибратися з павутиння халеп призводить лише до ще більшого заплутування. І тільки за межею відчаю знаходяться усі відповіді та стає зрозумілим - де приховані твої заповітні діаманти!
 
Вистава створена за пʼєсою Клода Маньє «Оскар». Актори: Є.Колораш, О.Медведєв, С.Білоконь, Н.Ястреб, Н.Фреїк, В.Лікутін, Б.Федорак, М.Трошина, К.Колораш.

КУЛЬТ театр, вул. Чикаленка (колишня Пушкінська), 14

31 березня, 18:00

Квитки: від 200 грн.

Виставка «Олександр Ройтбурд. Теорема влади»


В експозиції представлені роботи Олександра Ройтбурда із приватних колекцій, документи та артефакти, які висвітлюють митця у його суспільно-історичному діалозі з реальністю.

Підбірка робіт дозволяє зрозуміти художника через його сприйняття взаємодії культури, соціуму та влади. Зосереджуючись на роботах, документах та артефактах з приватних колекцій та колекції родини художника.

PinchukArtCentre, вул. Велика Васильківська, 1

середа - неділя, з 12:00 до 21:00
Квитки: вхід вільний.

Виставка «Під одним небом»


Семеро українських митців – Ганна Криволап, Віктор Сидоренко, Олександр Животков, Олеся Джураєва, Ігор Гречаник, Матвій Вайсберг і Ольга Петрова стали учасниками 21-го Міжнародного виставкового конкурсу Art Beyond Boundaries в Токіо. Тепер їхні роботи можна побачити й в Києві.

Київська картинна галерея, вул. Терещенківська, 9

26 березня — 7 квітня
Квитки: від 200 грн.

«RHCP Tribute в Barbeer Music Pub»


В Barbeer Music Pub знову зазвучать пісні культових каліфорнійських Red Hot Chili Peppers. Найкращі хіти «Californication», «"Otherside», «Can't Stop» та багато інших композицій легендарних «перців» у виконанні гурту Funky Crime.

Barbeer Music Pub. Вул. Михайла Максимовича, 4

30 березня, 18:00

Квитки: від 350 грн.


Оркестр під зорями у планетарії «Star sounds cinematic symphony»


На вас чекає магнетична подорож музичними емоціями від класики до сучасності. Це абсолютно новий жанр у планетарії, що точно вас здивує. Близько 40 популярних мелодій від Баха до Циммера, в сетах нон-стоп. Вас порадують улюбленими композиціями класики, ви зануритесь у світ кіно пригод та розслаблюючого лаунжу.
Все це – під яскравими повнокупольними проекціями 360° на найбільшому куполі країни.

Київський Планетарій. Вул. Велика Васильківська, 57/3 (ст. м. Олімпійська)
31 березня, 19:30

Квитки: від 500 грн.


Справжнє козацьке селище посеред Києва


Усього за 10 хвилин від центру Києва розташоване справжнє козацьке селище «Мамаєва Слобода». Це унікальний музей просто неба, який відтворює життя та культуру українського козацтва XVIII століття.
На території селища розташовано понад 90 об'єктів, серед яких дерев'яна церква Покрови Пресвятої Богородиці, садиби титаря, козаків-джур, козацького старшини, коваля із кузнею, гончаря із гончарною майстернею, ворожки, пасіка та водяний млин та інші.
Всі будівлі відтворені з великою точністю і дають можливість побачити, як жили і працювали козаки та інші мешканці України в минулому столітті.

Вул. Донця, 2

Кожного дня
Квитки: від 150 грн

Інтерактивна екскурсія «На крилах весни»


Приходьте усією сім’єю зануритись у нескінченно багатий світ українських традицій, поетичних обрядів та вірувань, пов’язаних з весною.
Весну не просто чекають, її закликають гучними, дзвінкими веснянками, гаївками. На святі ви зможете дізнатись різницю між їх виконанням. Також ви дізнаєтесь коли прокидається бабак і що це означає, коли риба «розбиває хвостом лід», а ластівки прилітають із вирію.
А  також, чому на Явдохи всі члени родини колись вмивалися талою водою, а на Теплого Олекси намагались знайти в лісі квітку рясту і потоптати її.  Коли і для чого пекли сорок коржиків – «жайворонків»?
Про все це ви дізнаєтесь під час екскурсії. А ще навчитесь «Кривого танцю», дізнаєтесь, чому він так називається, вивчите кілька веснянок.

вул. Академіка Тронька, 1
31 березня о 12:00
Квитки: 200 грн.

 Лялькова вистава «Солом’яний бичок»


В одному селі жили дуже бідні Дід та Баба, тому вони вирішили не купляти живого бичка, а зробити його. Допомогти у справі бралися і коваль, і гончар, і кравець. Однак бички були невдалі: лише робили безлад в хаті і все їли, як скажені. Тому Дід вирішив зробити бичка сам. Взяв солому, а потім обсмалив його і відправив пастися.
І ось цей бичок виявився чарівним! Він вмів перетворювати своїх ворогів, диких звірів, на друзів. А як це сталося і що було далі, глядачі дізнаються під час вистави.

Київський муніципальний академічний театр ляльок на лівому березі Дніпра, вул. Миропільська, 1
30 березня, 11:00
Квитки: від 100 грн.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист