Як змістовно провести вихідні (11-12 травня) у різних містах України

Куди піти у Дніпрі

Дитяча вистава «Кіт у чоботях»


Весела казкова вистава познайомить вас із всесвітньо відомим, єдиним і неповторним Котом у чоботях. Ви дізнаєтеся, з чого ж усе починалося, і чим займався наш герой іще до зустрічі зі Шреком. До речі, Кіт у чоботях пречудово співає і танцює, тож сумувати не будемо. Обов’язково приходьте, адже товариський котик вже зачекався на зустріч із вами!

Дніпровська філармонія ім. Л Когана, вул. Воскресенська, 6

12 травня, 18:00
Квитки: від 150 грн.


Зоопарк «Жива Планета»

Відвідайте чудовий зоопарк, де на вас чекає незабутня зустріч з улюбленими тваринами і можливість дізнатися більше про дивовижні види, які нас оточують. Зараз саме ідеальний час для гармонії з природою і нових вражень!

Заходьте, щоб відчути радість спілкування з тваринами і поділитися цією радістю зі своїми близькими.  Разом ми можемо створити щасливе і мирне майбутнє для наших дітей, поважаючи кожну живу істоту на нашій планеті.

Парк Глоби, проспект Дмитра Яворницького, 95

Щодня, 10:00-21:00
Квитки: від 210 грн.

Стендап на даху

Затишний «Дах на Троїцькій» продовжує сезон стендап-концертів на даху і нагадує, що на вас чекає не лише незабутня зустріч з класними коміками, але й фантастично красиві види на місто та свіже повітря. Завершуйте свій робочий тиждень по-королівськи!

Цими вихідними своїми веселими життєвими історіями та дотепними жартами вас розважатимуть коміки Буслаєв, Тютюн та Галицький. 

Музей українського живопису, вул. Троїцька Площа, 5-а
12 травня, 17:00
Квитки: від 400 грн.

Вистава «Йой! Замовляю любов!»


Кожен з нас по-своєму особливий та унікальний. З цим, напевне, ніхто не сперечатиметься. Тож і підхід до вирішення різноманітних стресових ситуацій кожному з нас потрібен особливий. Не стала виключенням і головна героїня вистави. Досягнувши бальзаківського віку вона вперше у житті вирішує скористатися послугами компанії «Секс на вихідні». Тож – очікуйте на феєрію емоцій та вражень від вистави. Особливо потішить фінал.

Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр імТ.Г.Шевченка, вул. Воскресенська, 5

11 травня, 18:00
Квитки: від 300 грн.

Куди піти в Одесі

Виставка-лабораторія «Ти годуєш їх, вони годують тебе. Нічого спільного»


Виставка-лабораторія Ольги Штейн, «Ти годуєш їх, вони годують тебе. Нічого спільного» присвячена оприявленню та спогляданню процесу ферментації як художнього образу.

Мисткиня вносить в тіло музею бетонні споруди створюючи захищений, але обмежений простір ніби придатний до процесу зброджування та розведення нових біологічних культур, досліджуючи процес ферментації як можливу структуру взаємодії і для людей.

Художній музей, вул. Софіївська, 5а
12 травня, 16:00
Квитки: від 150 грн.

Кулачні бої «Under fight league»

Цього разу на вас чекає шоу міжнародного класу, свідком якого має бути кожен любитель бойових мистецтв.

Тут зібралися найкращих майстрів своєї справи задля того, щоб вкотре продемонструвати усьому світу найвищий рівень майстерності, пристрасті та емоцій, які може подарувати тільки кривава бійка!

Тому не вагайся та бронюй найкраще місце для того, щоб разом з нами пережити найочікуванішу подію цієї весни!

Концерт-хол «Одеса», вул. Гагарінське плато, 5
11 травня, 18:00
Квитки: від 600 грн.

Виставка актуального мистецтва «KVITEN»


Головною метою виставки стає маніфестація існування молодої крові в мистецтві України, що продовжує шукати нові форми та нові вектори розвитку, попри деструктивні та пригнічуючі умови, в яких опинилося все наше суспільство. Війна - це відправна точка, від якої починається новий відлік в дискурсі авангарду, а саме - ставить запитання, що тепер для нового творця являє собою «авангард»?

Музей західного і східного мистецтва, вул. Пушкінська, 9

Щодня, 10:00 до 18:00
Квитки: 100 грн.

Лялькова вистава «Троє поросят»


Пригоди, в які потрапляють три братика – кругленькі рожеві поросята з завзятими хвостиками, люблять безліч поколінь. На виставі маленькі глядачі дізнаються, що дружба, відповідальність і хоробрість – це саме ті речі, що об'єднують усіх перед лицем небезпеки і можуть врятувати у важку хвилину. Ми представляємо оригінальну інтерпретацію улюбленої казки.

У ляльковому оповіданні почнеться все з запальної і веселої пісні-танцю в стилі реп! Казкар-художник намалює історію про пригоду трьох непосидючих поросят. Перед вами річна галявина, яскраво світить на синьому небі сонце, на зеленій траві – запашні квіти. І ось він починає малювати фігурки головних героїв ... і поросята оживають. Казка починається!

Одеський обласний театр ляльок, вул. Пастера, 15

11 травня, 11:00
Квитки: від 250 грн.

Куди піти у Львові

Вистава «Кохати»


Головні герої п’єси – юні Джуліан та Лія. Знайомі ще з дитинства вони дуже близькі одне одному. Між ними немає жодних секретів, але обоє цікавляться одним простим і складним водночас питанням: чи існує взагалі кохання? І якщо так, то як його осягнути, ухопити та втримати? На шляху пошуку відповідей Лія та Джуліан зустрічають інших персонажів, що можуть поділитися своїм ставленням до великого почуття. Так подорож героїв перетворюється на чуттєву та забавну історію, що торкається складних і не дуже філософських питань. Це буде дуже цікаво, приходьте!

Театр ОКО, вул. Театральна, 22
11 травня, 18:00
Квитки: від 200 грн.

Вистава «Містер Хаос»


Незвичайним виявився суботній ранок в одній родині. Адже непосидючий Рудий Кіт лишився вдома один, без дорослих. Бити цілісінький день байдики – ось його план. Але на заваді розвагам бешкетника стає суворий Розум, який нагадує котикові про мамині записки із завданнями на день. Не бажаючи коритися, Рудий Кіт вирішує влаштувати школу, де його іграшки стають учнями. І що ж буде далі? Так, так. Ви правильно здогадалися: зчиняється справжній Хаос! І впоратися з ним зможе лише Розум. Казка навчить дітей добре обмірковувати свої вчинки та зважати на те, що кожна дія має свої наслідки.

Театр ОКО, вул. Театральна, 22
11 травня, 12:00
Квитки: від 180 грн.

Шоу «Стендап + Накидони» 

Це стендап від трьох коміків та імпровізаційний формат, в якому коміки знайомляться з глядачами, обговорюють новини і роблять свої заготовки смішнішими. Глядачі можуть пропонувати свої новини і весело проводити вечір в теплій атмосфері!

На вас чекає стендап від Колі Капішона, Олега Грюндіка та Наталі Скорик.

Довгі бурхливі оплески, вулиця Січових Стрільців, 3
12 травня, 19:30
Квитки: від 250 грн.

 

5. Малювання картин-абстракцій

Для того, щоб стати учасником заняття, зовсім не обов’язково мати певні навички малювання: творчий процес побудований таким чином, щоб навіть не маючи відповідного досвіду ви змогли створити авторський шедевр. Не забувайте: місія проєкту – робити вас щасливими! Заняття проводить професійний художник, який поетапно вчить малювати картину. Гості повторюють за ним, працюючи на своїх полотнах. За бажанням – можна вносити свої елементи до картини. Усі матеріали (акрилові фарби, полотна, фартухи) надаються. 

Студія CRUSH Montclair, вул. Олени Степанівни, 45 (офіс 5)

11 травня, 17:30
Квитки: від 900 грн.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист