Як цікаво провести вихідні у різних містах України (20-21 квітня)

Куди піти у Дніпрі
Циркова програма «DreaM club»

Засумували за цирком? Тоді ця циркова програма точно для вас! На вас та діток чекає: зустріч із цирковими артистами, виступ дресированих собачок, флешмоб, людина-пружина.

СРК «DreaM club», Запорізьке шосе, 96а
21 квітня (нд), 13:00
Квитки: від 250 грн.

Вистава «Столик на трьох»


«Столик на трьох» – це іронічна комедія, практикум із сімейної психології для пари, яка вже 10 років підтримує «ідеальні» стосунки.

Романтична вечеря, ревнощі, пристрасть, підозри, скажена інтрига, кохання, ненависть і просто голод первинних почуттів. Але питання одне: кому третій прилад? Чому саме має бути третій? Хто він? Чи вона?

Станьте свідком вирішення всіх цих питань. Як по-справжньому закохана пара знаходить вихід із гри в «ідеальність» і повертається до щирих стосунків.

КДЦ «Дніпропрес», вул. Василя Сліпака, 35
21 квітня, 18:00
Квитки: від 250 грн.

Помилуватися магнолією у Ботсаду ДНУ


Чудова новина для любителів природи! У Ботанічному саду розквітла магнолія. Це дивовижне видовище, яке не можна пропустити!
Квіти магнолії великі, ароматні та ніжні. Вони бувають різних кольорів: білого, рожевого, пурпурного та жовтого, тож завітайте до Ботанічного саду ДНУ, щоб помилуватися красою магнолії! Це чудове місце для відпочинку всією сім'єю. Тут можна прогулятися по мальовничим алеям, помилуватися красою квітів, а також дізнатися багато нового про рослини.

Вул. Бронетанкова, 1А
Пн
пт, 9:00 15:00

Квитки: вхід вільний.

Музична подія «ROCK&ROLL»


Якщо ви любитель рок-н-ролу – то ця подія точно вам сподобається. На вас чекають легендарні хіти Елвіса Преслі, Тіни Тернер, Біг Бед Вуду Деді та інших світових зірок! Палкі танцювальні номери від талановитих танцюристів.Неймовірна атмосфера рок-н-ролу!

Філармонія, вул. Воскресенська, 6
20 квітня, 18:00

Квитки: від 150 грн.


Вистава «Цигарка Аза»


Це неймовірно емоційна та сповнена щирих переживань робота, в якій розкриваються особливості двох національних характерів – українського та циганського. У центрі – історія кохання цигана Василя та українки Галі, на шляху яких стає спокусниця-красуня Аза. А з нею з’являються чорні почуття ревнощів та зрада. Тож чи щасливим виявиться це кохання – питання риторичне. У виставі звучать циганські романси та українські пісні.

Драматична вистава створена за мотивами п’єси видатного українського письменника і драматурга Михайла Старицького. У складі творчої групи: Оксана Петровська, Юрій Бєднік, Олексій Коваленко та інші.

Музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка, вул. Воскресенська, 5
21 квітня, 16:00
Квитки: від 120 грн.

 

Куди піти в Одесі?

Концерт «Нікіта Кісельов. Я кохаю тебе космічно»

Талановитий артист Нікіта Кісельов веде активну творчу діяльність всього два роки, та за цей короткий час встигнув стати улюбленцем великої аудиторії. Його пісні прикрашають найважливіші події в житті закоханих, оформлюють чуттєві зізнання. Майже всі роботи співака – безумовні хіти. Серед них – композиція «Романтично» та результат колаборації зі SKYLLER – хіт «Ліфт». Шалені рейтинги, лідируючі позиції в топ-чартах музичних платформ, а також за кількістю переглядів на YouTube та в Tik-Tok – усе це Нікіта Кісельов. А ще взимку 2023 року артист випустив свою україномовну версію пісні Тіни Кароль «Полюси». Впевнені, вас вона також причарувала.

Міжнародний культурний центр «Уніон»

21 квітня,19:00
Квитки: від 400 грн.

Вистава «Молочайник»

Вистава про те, як бути «українцем в окупації» і при тому зберегти своє життя. Невелике селище Кавунівка в Херсонській області. П’ять жінок, які мають вижити в умовах окупації. Таємничий херсонський Молочайник, що захищає жителів Херсонщини, які залишилися один на один з ворогом. Звичайне життя в окупованому селищі. Сміх крізь сльози. Гідність, незламність, віра в Перемогу.

Одеський театр юного глядача, вул. Грецька, 48а

21 квітня,17:00
Квитки: від 200 грн.

Вистава «Готель між двох світів»

Чи відчували ви колись цілковиту розгубленість через те, що потрібно було зробити вибір, а рішення не приходило? Напевно, так. І все навколо скидалося на якусь психлікарню чи то пак чийсь дурний розіграш… але знайте: відповідь буде! Скільки на це піде часу та чого це вам коштуватиме – невідомо, але це станеться.

Яскравий режисерський задум, майстерне акторське втілення, складне ідейне навантаження – гарантія незабутніх вражень. Не пропустіть!

Театр Малих Комедій, вул. Асташкіна, 1

20 квітня, 18:00
Квитки: від 275 грн.

Вистава «Брехня»


Наталія – головна героїня, зґвалтована своїм першим коханням – Іваном Стратоновичем, виходить заміж за Андрія Карповича. Андрій – зручний, непримітний хімік-експериментатор, що справді її кохає… Але Наталія все ще продовжує нездорові стосунки з Іваном. Нормальні стосунки у неї починаються, коли знаходить заспокоєння з ще таким юним, але романтичним Антіном Михайловичем. Розлучатися вона не збирається, тому що жаль залишити бідного Андрія…

Про Наталію Павлівну, трьох її чоловіків та брехню. Пластичною мовою. А кого б обрали ви на місці головної героїні? І чи точно впевнені, що робити вибір потрібно?

Одеський обласний театр ляльок
20 квітня,18:00
Квитки: від 300 грн.

Куди піти у Львові

Майстер-клас з малювання вином

Під час майстер-класу ви зможете не лише відволіктися від повсякденних справ, а і розкрити власний творчий потенціал. За підтримки висококваліфікованого майстра ви створюватимете власний художній шедевр і отримаєте його одразу після завершення заняття. Проведення майстер-класу відбувається у невеликій групі. Усі необхідні матеріали (акрилові фарби, мольберт, пензлі, фартухи) надаються. Гостей частують келихом білого вина або чаєм та кавою.

Арт-студія «Простір мрій», вул. Городоцька, 106

19 квітня, 18:00
Квитки: від 650 грн.

Програма «Музичні хіти світового кіноекрану»

Скрипка, саксофон, флейта та ваше улюблене кіно нарешті поєдналися в спеціальній музичній програмі. Лише за один концерт разом із нами ви зможете музично пережити кілька життєвих історій, відкриєте для себе нове та несподіване звучання відомих хітів та поринете у приємні спогади.

Богдан Дворник – крипка
Андрій Вакула – саксофон.

Театральний центр «Слово і голос», вул. Городоцька, 38
21 квітня,18:00
Квитки: від 250 грн.

StandUp «Імпровізація: Ветерани космічних військ та Ігор Ласточкін»

Ваші улюблені коміки запрошують на зустрічі в рамках спеціального проєкту «Імпровізація», метою якого є підтримка морального духу кожного українця та збір коштів на потреби ЗСУ. На протязі минулого року спільні концерти команди «ВКВ» та Ігоря Ласточкіна допомогли закумулювати 4 349 365 гривень допомоги нашим оборонцям. Тож приєднуйтесь, адже цього разу весь прибуток витратять на придбання дронів-камікадзе для підрозділів ГУР. Гарний настрій та щирі посмішки вам даруватимуть: учасники команди «Ветерани космічних військ» Влад Куран, Олександр Венедчук та Артем Дамницький, а також популярний комік та шоумен Ігор Ласточкін.

Центр Довженка, просп. Червоної Калини, 81
21 квітня,18:00
Квитки: від 400 грн.

Імпровізаційне шоу «Пожежа»

Олексій Дурнєв та Володимир Дантес вперше в історії вийдуть на сцену, щоб відповісти на всі хвилюючі вас запитання. Найгарячіше ютюб-шоу «Пожежа» тепер у твоєму місті. На кожному івенті на тебе чекатиме топ шоу, та ніяких заготовлених текстів – 100% імпровізація.

Клуб на !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24-26

20 квітня, 18:00
Квитки: від 490 грн.

Подія «ВИБРАНІ. Музика в часі двох світових воєн»


Їхня музика та мистецтво були покликані зберегти силу гармонії, природної краси, стійкої логіки та чистоти почуттів серед хаосу лихоліть, що стало основою їх світогляду та переконань. 

Ми разом з тим, також знаходимось в постійному виборі, і тільки наша міцна віра і воля дають нам сили рухатись вперед, незважаючи на обставини. 

Через особистий вибір самих композиторів, як творців сучасного мистецтва, та їх нелегкий шлях випробувань, який вони обирали...

Основним тлом цієї програми слугують вислови митців, котрі передують частинам їх творів. Промовисті факти з життя розповімо перед кожним окремим твором.

Євген Романов – фортепіано.
Юрій Гуран – флейта.

Театральний центр «Слово і голос», вул. Городоцька, 38
20 квітня, 17:00
Квитки: від 250 грн.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист