Що робити з обручкою після розлучення

Кохання пройшло, і ви розійшлися, як у морі кораблі. Залишилися тільки спогади та обручка. Спогади хочеться стерти з памяті. А от що робити з обручкою?

Для того, щоб після розлучення якнайшвидше забути колишнього/колишню, психологи радять перш за все позбавитися речей, які нагадують про другу половинку. В принципі, це не складно. Окрім одного: як бути з обручкою?

Є кілька варіантів.

Носіть на лівій руці або на ланцюжку і якості прикраси

Зазвичай так роблять ті, в кого оригінальна обручка, яка їм дуже подобалась. Але після розлучення ізотерики радять її помити – щоб змити негативну енергетику, яку вона увібрала за час спільного життя. А взагалі вони вважають, що краще позбавитися від цієї прикраси. На їхню думку, вона може притягувати неприємності з минулого життя. І заважає будувати нові стосунки.

Обміняйте 

В ювелірних магазинах подекуди ще є такі послуги – обмін старої прикраси, яка піде на переплавку, на нову. Чому б і ні? Замість непотрібного золотого брухту отримаєте щось стильне (можливо, з доплатою, але це однак вигідно).

Продайте

Щоправда, шансів не дуже багато. Якщо припустити, що прикраси справді вбирають енергетику власників, яка потім «перекочовує» до нових господарів, мало хто ризикне брати «кота в мішку». Але спробувати можна. В принципі, покупцем може стати ювелір, який дасть прикрасі нове життя.

Переплавте

Разом з ювеліром ви можете з обручки зробити нову прикрасу – оригінальну, за своїм ескізом. Вона не буде нагадувати про сімейне минуле.

Поверніть колишньому

Уявіть, як він здивується! А для вас це непоганий варіант – закрити «портал» у минуле і почати життя з чистої сторінки.

Вас це може зацікавити: 8 прикмет про ювелірні прикраси: ви впевнені, що знаєте, що вони означають?

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист