«Я У ШОКОЛАДІ!» - ОЛЕКСАНДР БЕРЕЖОК ВІДСВЯТКУВАВ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ

Актор «Дизель Студіо» Олександр Бережок розповів, як зустрів новий рік життя та чим порадували його близькі та колеги.

Вже традиційно свій день народження Олександр відзначив на улюбленій роботі.

- Так історично склалося, що всі свої дні народження я святкую або на зйомках, або на репетиціях під час якогось робочого процесу. А цього року мені особливо пощастило - я буду вести свято на честь дня народження іншої людини, яка народилася зі мною в один день. Я так припускаю, що спеціально обрали саме мене, щоб захід пройшов ще веселіше, - сміється Олександр Бережок.

Свої 42 роки він зустрів у прекрасній формі та чудовій компанії. Гуморист каже, що з великим задоволенням святкує всі свої дні народження у такому форматі.

- Оскільки у мене і колеги, і друзі - це практично одні й ті ж самі люди, то є можливість бачити їх усіх у своє свято у гарному робочому настрої.

У знаменний день іменинника не залишили без подарунків, каже, подарували все найнеобхідніше. 

- Діти мені вранці вручили листівочки, написані власноруч, навіть молодший намагався писати - тримав ручку, а йому допомагали. Дружину вранці не застав, вона помчала на роботу, але подарунки мені залишила: все для дому, для сім'ї, для моєї альтанки, в якій я практично живу. Колектив круто привітав - з презентами, з повітряними кульками. Віка Булітко подарувала мені постільну білизну. Загалом, я у шоколаді! - додав іменинник.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com і в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист