Я ОБРАВ ШЛЯХ - ПРОЖИВАННЯ”: KORNEL ПРИСВЯТИВ ПІСНЮ СВОЇЙ МАМІ

Музика залишається в наших серцях, кожного дня ми проживаємо особисті трагедії або радощі за допомогою мелодії в наших навушниках. Не тільки патріотичними піснями наповнені плейлисти українців зараз, але й ліричними: про любов, життя, про свої переживання. Так, учасник дуету Mash & Kornel презентує сольну пісню-сповідь, присвятивши її своїй мамі. 

“Мені знадобилось багато часу, для того, щоб побути з цією історією наодинці. Про це майже ніхто не знав. Я обрав шлях-проживання. Пройшов рік, як це сталось і тільки зараз до мене прийшла внутрішня сила та енергія говорити про це, зі світлим сумом та теплом до мами,” - розповів Kornel. 

Артист поділився, що коли випускали пісні в тандемі з Машею, вони завжди відчували, що можуть звучати, як разом, так і окремо, і зараз щиро раді тому, що кожен має “своє” звучання. 

“Прийшов час поділитися своїми особистими переживаннями, якраз зараз, в часи, коли наше майбутнє під загрозою, з’явилося чітке розуміння, що потрібно створювати та випускати, не дивлячись ні на що, “ - Kornel

Пісня створювалась в співавторстві з KOLA (Анастасією Прудіус), автором хіта сьогодення - “Чи разом?”

“Настя дуже талановитий автор. І коли я почав писати пісню самостійно, в якийсь момент, коли емоції брали верх, зрозумів, що мені потрібна допомога іншої людини, того, хто відчує мій біль та прикрасить його силою слова. У Насті це вийшло, за що я безмежно вдячний,” - додав артист. 

Незабаром планується відео робота, яка буде насичена світлим смутком та величезною любов’ю до мами. Вірою в те, що вона завжди поруч. 

Ця пісня сьогодні набуває нові сенси та тлумачення - хочеться, аби кожен відчув і зрозумів цей меседж. Хтось, будучи на фронті, зателефонував мамі та сказав таке очікуване - “в мене все добре”, а хтось почувши рядки пісні, зрозумів як сильно сумує за близькими та рідними, нагадав їм про себе. 

Трек доступний на всіх цифрових майданчиках. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист