ВУГІЛЛЯ ТА ПОЛУМ'Я! СК СОКІЛ ПРЕДСТАВИВ ПОТУЖНУ АЛЬТЕРНАТИВНУ ФОРМУ

Кияни виступатимуть в ігровому комплекті проти принципових супротивників

Ігрова форма будь-якого спортивного клубу – її візитка. Саме форма - один із інструментів привернення уваги вболівальників не лише до матчів, а й до життя команди. І якщо основний ігровий комплект суворо повинен відповідати кольорам клубу, то альтернативні комплекти дають волю фантазії і дозволяють втілювати найсміливіші ідеї.

Яскравий та амбітний новачок хокейної Суперліги СК Сокіл першим в українському хокеї представив комплект альтернативної форми, і виглядає він не на жарт потужно. Сама форма виконана у стилі основного роду діяльності засновника та президента команди Віталія Кропачова. Таким чином, надихнула творців форми – вугільна промисловість та компанія УКРДОНІНВЕСТ.

Попелясто-чорна форма з розжареним логотипом київського клубу всередині - виглядає не просто заворожливо, а й доводить, що хокеїсти киян грають із розпаленим серцем і з очима, що горять. Так що кияни показують, що горять хокеєм і мають запальний характер.

На даний момент представлений перший екземпляр нової форми киян - її презентував найрезультативніший форвард команди Віктор Шахворостов. Вже зовсім скоро весь СК Сокіл одягнеться у форму кольору розпеченого вугілля – стежте за анонсами у соціальних мережах київського клубу.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист