ВІД 13 200 ДОЛАРІВ: ПРЕДСТАВЛЕНО НОВИЙ HYUNDAI ACCENT

У шостому поколінні седан Hyundai Accent радикально змінився зовні та суттєво виріс у розмірах. А також став екологічнішим.

В Індії дебютувало нове покоління седана Hyundai Verna, відомого в Україні під назвою Accent. Про це повідомляється на офіційному сайті південнокорейського автовиробника. У порівнянні з попередником, седан B-класу суттєво додав у габаритах – загальна довжина зросла відразу на 130 мм (до 4535 мм), а колісну базу розтягнули на 70 мм (до 2670 мм). Також модель стала на 36 мм ширше та на 6 мм вище (1475 мм).

Це позитивно позначилося не лише на внутрішньому просторі для людей, а й в об’ємі багажного відділення – зі зміною покоління він виріс із 480 до 528 літрів. Зовні бюджетна модель має мало спільного з попередницею – багатоповерхова оптика, світлодіодна смуга на всю ширину передньої частини та кузов складної форми з безліччю граней та виштамповок – від чого авторемонтники явно будуть не в захваті.

На вибір запропоновані два бензинові двигуни: атмосферник 1.5 MPI (115 к.с., 144 Нм) з шестиступеневою “механікою” або варіатором IVT, а також турбомотор 1.5 T-GDI (160 к.с., 253 Нм) з механічною коробкою або 7-ступеневим “роботом” із двома зчепленнями. А от дизеля більше не буде – через його неекологічність.

Салон базової версії седана виглядає просто: аналогові прилади, звичайний кондиціонер, відсутність аудіосистеми. Але є шість подушок безпеки, а також ABS та задній парктронік.

Інші комплектації оснащуються кольоровою цифровою панеллю приладів, дисплеєм мультимедійної системи на 8,0 або 10,25 дюйма та клімат-контролем. Серед опцій з’явилися панорамний дах, вентиляція сидінь та електропривід крісла водія.

Виробництво Verna/Accent нового покоління вже почалося на індійському заводі Hyundai у місті Ченнай, продаж стартує вже у квітні за ціною від 13 200 до 21 000 доларів. Згодом седани індійської збірки вирушатимуть на експорт, але перелік країн поки що не оприлюднений.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист