Вибір цікавого подарунка: поради професіоналів

З кожним днем ​​все складніше та складніше здивувати людей, адже на кожному кроці зустрічаються шаблонні речі, а хочеться, щоб сюрприз був водночас красивим та функціональним. Саме тому зовсім непросто підібрати подарунок, перетворивши навіть звичайний день на справжнє свято.

На думку стилістів Юамейд, якщо необхідно придбати презент, то найкраще відвідати сучасний магазин подарунків. У спеціалізованому онлайн салоні зібрані хенд мейд подарунки – гарні, креативні, оригінальні, милі речі, які дарують радість та море позитиву.

подарки

Особливості вибору

Креативний презент, зроблений руками майстра, принесе масу радості та позитиву. До того ж, на такі цікаві подарунки діє оптимальна вартість – купити креативні речі можна недорого. Це справжнє щастя здобути такий подарунок, якого ні в кого немає. На думку іміджмейкерів, цікаві сюрпризи підібрати можна, враховуючи:

• Стать одержувача. Представниці прекрасної статі можна піднести коробочку гарячого шоколаду або запашного какао. Також можна вибрати натуральну косметику чи веселі кухонні аксесуари. Для стильного чоловіка знахідкою буде ремінь чи портмоне, запаковані у барвисту коробочку.

• Вік. На віртуальній вітрині бутика представлені милі іграшки для дітей, дизайнерський годинник для джентльменів, чарівні аксесуари юній модниці, ігри та стікери для двох.

• Тип свята. На певну дату можна вибрати традиційний презент. На Новий рік – свічки, на Новосілля – ключницю, на 1 вересня – веселий блокнот. Звичайно, на віртуальній вітрині представлений величезний варіант виробів на всі випадки життя. Крім того, практичний сюрприз завжди можна доповнити смакотами.

• Професію чи захоплення. Вважається, що вибирати презенти за інтересами найпростіше, адже всім відомо, що потрібно рибалкам, мисливцям, квітникарам. Вироби, оформлені незвичайно завжди виглядають яскраво та стильно.

• Певну тематику. Можливо, хтось захоплюється виробами з котиком чи собачкою, деревами чи квітами, національними орнаментами чи авангардними малюнками. Це може стати чудовим помічником при виборі презенту.

подарочек

Стилісти UAmade радять вибирати подарунок близькій людині уважно. Це чудовий час, коли можна розглядати гарні предмети, вивчати їх характеристики, вибирати та фантазувати. В обов'язковому порядку подарунок варто упаковувати красиво, тим самим наголошуючи на урочистості моменту і створюючи загадку.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист