Піца за 20 баксів принесла жінці виграш в лотерею в розмірі $2 млн

Інколи спонтанні рішення стають найправильнішими в житті. Мешканка Мічігану поїхала за піцою, а додому повернулася мільйонеркою.

41-річна жінка (своє ім’я вона не розголошує) зізнається, що вони з чоловіком частенько купляють лотерейні квитки. Зазвичай це робить її благовірний. Але цього разу вирішила порушити традицію.

Насправді в її плани таке не входило. Вона просто поїхала купити піцу на вечерю. Своє замовлення вирішила почекати в машині. Поки йшла до неї, побачила точку з лотерейними квитки і надумала один купити.

Каже, ні на що не розраховувала – в лотерею їм з чоловіком не щастило. Тому  меланхолічно почала стирати захисне покриття на квитку, щойно сіла в авто.

Спочатку навіть не повірила в те, що виграла $2 млн.

«Це було досить сюрреалістично. Коли ж зрозуміла, що все це насправді, подзвонила чоловікові, щоб повідомити йому важливу новину. Я була така схвильована… Не могла дочекатися, доки повернуся додому!», – згадує жінка.

Вона вже забрала свій приз. Звичайно ж, після сплати податків сума зменшилася майже удвічі: чистий виграш становить $1,3 млн. Але цих грошей більш ніж достатньо, аби розрахуватися з боргами та вирушити  всією сім’єю у відпустку.

До речі, якщо ви теж інколи купляєте лотерейні квитки, спробуйте скористатися порадою аналітиків. Вони переконані, що найчастіше виграшними стають цифри 20, 37, 2, 31, 35 і 42. Зробіть на них ставку! Можливо, джекпот буде у вашій кишені.

Вас це може зацікавити: Як поломка авто допомогла чоловіку виграти в лотерею $150 тисяч: усім би так

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист