«УЯВЛЯЄТЕ, «ДИЗЕЛЬ ШОУ» У ТУРЕЧЧИНІ ДИВЛЯТЬСЯ» – ВІКТОРІЮ БУЛІТКО ПОСТІЙНО ВПІЗНАВАЛИ НА ВУЛИЦІ

Актриса «Дизель Студіо» Вікторія Булітко повернулася з сімейної відпустки. Відпочивала зірка «Дизель Шоу» у великій компанії - з батьками та хрещеними. 

Вікторія Булітко зізналася, що вперше побувала у Туреччині та отримала велике задоволення від довгоочікуваної відпустки. На відпочинок актриса вирушила з батьками та хрещеними, каже, що давно хотіла побалувати рідних поїздкою до теплої країни. І ось нарешті вдалося зібрати всіх і підібрати відповідні дати. 

- У нас була дуже класна та весела компанія. Я почувалася дочкою цілого полку. (сміється) Моя мама повсякчас тягла нас на водні гірки, а заради фотографій та гарних відео всім довелося кататися по кілька разів. А ще я взяла з собою фірмові футболки та кепки «Дизель Шоу», і ми влаштували сімейну фотосесію у номері. 

У Туреччині в актриси не було відбою від фанатів, і не тільки з країн СНД. 

- Виявляється, «Дизель Шоу» дивляться та люблять місцеві жителі - російськомовні турки. Мене постійно впізнавали у магазинах. Вони навіть цитували деякі наші номери. Я одразу написала Жені Сморігіну: мовляв, уявляєш, нас і у Туреччині дивляться. 

Ще більше подробиць про цю поїздку - на особистих сторінках Вікторії Булітко. А на що надихнув відпочинок актрису, ви зможете побачити на концертах «Дизель Шоу» 17 і 18 червня у Палаці «Україна». 

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com і в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист