Універсальний соус із яблук і гірчиці: готується за 5 хвилин

Цей універсальний соус-пюре з яблук і гірчиці підійде до будь-якої гарячої страви. Також ним можна заправити салат або використовувати як маринад при запіканні м’яса. Його універсальність ще й у тому, що на приготування потрібно не більше п'яти хвилин.

300 г стиглих солодких яблук

1/2 лимона

2 ст. л. зернової гірчиці

1 ст. л. оливкової олії

дрібка морської солі

Яблука почистити від шкірки та насіння, нарізати скибочками та збризнути лимонним соком. Поставити в мікрохвильову піч на 3 хвилини, розім'яти вилкою в пюре, залишаючи текстуру неоднорідною. Додати гірчицю, оливкову олію та морську сіль, дати постояти, щоб усі смаки поєдналися.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист