Українські далекобійники організували благодійний концерт у США, на якому зібрали близько 100.000$

Благодійний фронт продовжує тримати оборону. Волонтери, артисти, медійні особистості збирають кошти для України за кордоном, на міжнародній арені. Сьогодні, благодійний фонд Viva Ukraine ділиться новиною про захід, на якому вдалося зібрати майже 100.000 $, а прапор України був проданий за рекордну суму!

Новина про проданий український прапор з підписами президента України Володимира Зеленського та головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, встигла облетіти мережу. Прапор придбала українка у Чікаго за 69.000$. Допомагала збирати підписи українська журналістка, телеведуча ТСН Наталія Островська.

Засновник фонду Володимир Сіряков: “Це не перший захід, який організовується силами нашого фонду. Об’єднання VIVA UKRAINE - це люди, які направляють усі свої сили на допомогу України. На першому івенті вийшло зібрати 30.000$, завдяки яким купили дрони, прилади нічного бачення, автівку на фронт. На крайньому івенті, за допомогою дружніх нашій компанії фондів, ми також змогли продати прапор за рекордну суму та інші аукціонні лоти. Усі кошти з продажу прапора спрямовані на будівництво модульних будинків для літніх людей, які під час окупації Ірпеня, втратили своє житло.

На заході у Чікаго були присутні українські артисти та шоумени:  Віталій Козловський, Positiff, Emigrant, HanuMike, Gremmo, MANTRA MOLFARA, BONDARCHUK та ведучі Анатолій Анатоліч, Віктор Гевко.

Ведучій заходу Анатолій Анатоліч: “Це був дійсно неймовірний захід, я невпинно розповідаю в Україні, наскільки важлива підтримка української діаспори, адже наша перемога неможлива без допомоги українців по всьому світу. Українка в Чікаго перерахувала на допомогу українському народу 69.000$ і в подарунок отримала прапор з підписами Зеленського, Монастирського, Залужного та захисників Азовсталі. Тільки так ми можемо перемогти: в Києві, в Херсоні, в Чікаго, Мельбурні або Парижі. Українці по всьому світу - одна велика країна”.

Emigrant - співак, один із організаторів та учасників благодійного івенту: “Ми прості хлопці та дівчата, які колись поїхали в Америку шукати кращої долі. Я далекобійник, який не міг залишитися осторонь подій, що відбуваються в Україні. Разом з благодійним фондом Viva Ukraine ми провели десятки концертів для збору коштів на допомогу Україні. Рекордний збір коштів у Чікаго дасть можливість допомогти українським біженцям та військовим. Близько 30.000$ відправляється на допомогу ЗСУ”.

“Допоможи - це просто!” - головний меседж фонду та благодійних івентів, що організовують українці в Америці. Фонд у співпраці з українськими артистами вже готують нові благодійні програми, аби продовжувати допомагати Україні. Концерти відбудуться у Штатах з участю артистів ALYOSHA, GREMO та інших. 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист