У ЯПОНСЬКОМУ МІСТІ ЯМАГАТА НА ОСІННЬОМУ ФЕСТИВАЛІ ТАМТЕШНІ КУХАРІ ПРИГОТУВАЛИ ВИСОКОТЕХНОЛОГІЧНЕ РАГУ

      У японському місті Ямагата на осінньому фестивалі тамтешні кухарі приготували так би мовити високотехнологічне рагу. Традиційну страву під назвою "імоні" тушкували у велетенському чані шість з половиною метрів заввишки. Туди вмістилося чотири тонни листя таро та майже півтори тисячі кілограмів м'яса. Час від часу аби добре перемішати усі закладені інгредієнти печеню авжеж розділяли на менші порції і робили це за допомогою екскаватора. У підсумку вийшло понад 35 тисяч стандартних порцій делікатесу, у чергу за яким гості фестивалю вишикувалися з самого ранку. Смакоти кажуть вистачило на всіх, як власне і вражень від того, як будівельну техніку залучити аби нагодувати людей.