У КМДА ПОВІДОМИЛИ, ЯКІ ЗАХОДИ ЗАПЛАНОВАНІ В СТОЛИЦІ 6-9 ТРАВНЯ

У Києві на День пам'яті і примирення до 76-ї річниці закінчення Другої світової війни заплановано низку заходів. 

Про це в четвер, 6 травня, повідомила прес-служба київської міськдержадміністрації.

Зокрема, в місті заплановані церемонії покладання квітів, тематичні виставки, зустріч з ветеранами бойових дій.

Згідно з планом, КМДА 6 травня відкрилася фотовиставка "Мить історії" в Національному історико-архітектурному музеї "Київська фортеця".

З 7 до 21 травня проходитиме виставка архівних документів до Дня пам'яті і примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Перегляд виставки буде також доступний на веб-сайті Державного архіву Києва.

У парку Вічної Слави 8 травня відбудеться урочиста церемонія покладання квітів до могили Невідомого солдата. В цей же день запланована міська зустріч з ветеранами бойових дій в Музеї окупації Києва, а в Публічній бібліотеці ім. Лесі Українки відкриється книжкова виставка "Пам'ятати заради майбутнього".

Крім того, 9 травня відбудуться захід "Пам'ятаємо-Перемагаємо" на території Національного музею історії України. Також проведуть поминальне богослужіння, присвячене пам'яті загиблих, полеглих в боротьбі за звільнення України і перемогу над нацизмом, молебень за мир в Україні.

"Протягом травня відбудуться тематичні уроки, виховні години, лекції, наукові проекти, акції, просвітницькі, мистецькі та меморіальні заходи. Триватимуть патріотичні онлайн-проекти, присвячені Дню пам'яті і примирення. Будуть проходити тематичні виставки творчих робіт з образотворчого мистецтва, наукові тематичні проекти", - йдеться в повідомленні КМДА.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист