ТВОРЦІ СЕРІАЛУ "СЕКС І МІСТО" РОЗПОВІЛИ, КИМ ЗАМІНЯТЬ САМАНТУ

Віддані прихильники серіалу "Секс і місто" з нетерпінням чекають на перезапуск легендарної картини.

Наразі відомо, що у багатосерійному фільмі відмовилася грати Кім Кеттролл – акторка, яка втілила на екрані серцеїдку Саманту. Та, творці стрічки не розгубилися і вигадали, ким замінити Кеттролл.

Серіал поповниться двома новими персонажами. Продюсери картини зазначили, що у перших частинах "Сексу" особливої уваги расовому питанню приділено не було. Тож тепер вони, враховуючи сучасні тенденції, обіцяють зробити картину "такою ж різноманітною і барвистою, як сам Нью-Йорк". 

Смішно, що життя в такому "плавильному казані", як Нью-Йорк, зображувалася виключно очима білих жінок. Саманта не повернеться, але ми представляємо двох нових персонажів, сильних і сміливих кольорових жінок, які допоможуть уявити серіал новому поколінню глядачів і більш точно відобразити світ, в якому ми живемо. Настав час показати в шоу обличчя і життя справжніх жінок Нью-Йорка в 2021 році - розповіло джерело

Подейкують, що серіал поповниться двома персонажами – "сильна, впливова афроамериканка" і ще одна жінка азіатського походження.

через GIFER

glamur 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист