Три види смачних брускет до новорічного столу

Брускети – ідеальна закуска до новорічного столу: готується дуже швидко, виглядає ефектно. І дуже смакує!

Брускета з прошуто та помідорами чері

1 чіабата

пачка нарізаного шматочками прошутто

10 помідорів черрі

суміш спецій (італійські або прованські трави)

пачка вершкового сиру

Чіабату нарізати та підсушити на гарячій сковороді або в духовці.

Чері розрізати навпіл, посипати сумішшю спецій. Збризнути оливковою олією, перемішати.

Підсушену брускету змастити вершковим сиром, викласти дві половинки чері та пару слайсів прошутто. Посипати меленим чорним перцем та подавати до столу.

Брускета з помідорами, креветками та сиром

1 багет

3-4 помідори

50 г сиру з пліснявою

50 г відварених креветок

пучок дрібно нарізаного базиліка

2 ст. л. оливкової олії

сіль, перець за смаком

Багет нарізати та підрум'янити на сковороді або в духовці.

З помідор дістати серцевину. Нарізати кубиками. Скласти в миску, додати базилік та оливкову олію. Посолити, поперчити.

На брускети викласти суміш з помідоріми. Зверху – сир та креветки.

Брускета з в'яленими помідорами


1 багет

1 банка в’ялених помідорів

1 пачка вершкового сиру

прованські трави за смаком

Багет нарізати та підрум'янити на сковороді або в духовці.

Викласти вершковий сир, посипати прованськими травами. Викласти в'ялені помідори.

Вас це може зацікавити: Профітролі з ікрою та крем-сиром – оригінальна альтернатива бутербродам

Рецепт ватрушок у карамельному соусі з мандаринами та шоколадом

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист