Червона ікра на нашому столі з’являється нечасто і завжди з особливих приводів. Вона прекрасна не залежно від того, в якому вигляді її подавати. Але якщо хочете зробити стильну подачу і готові трохи витратити часу на підготовку страви, профітролі ідеально для цього підходять.
1 скл. брошна
100 г вершкового масла
3 яйця
1 скл. води
1 пачка крем-сиру
1 баночка червоної ікри
Зелень
дрібка солі
Воду довести до кипіння. Додати сіль та порізане на кубики масло і зменшити вогонь.
Додати просіяне борошно і помішувати суміш лопаткою, доки вийде однорідна маса.
Зняти з вогню, вбити в тісто яйця по одному, щоразу ретельно перемішуючи. Повинна вийти однорідна маса.
За допомогою кондитерського мішка або ложки викласти тісто на деко, застелене папером для запікання. Випікати при температурі 200°С впродовж 10 хвилин. Потім збільшити температуру до 220°С і випікати ще 10-15 хвилин.
Крем-сир змішати з рубаною зеленню.
Профітролі розрізати навпіл, заповнити їх кремсиром та ікрою. Смачного!
Вас це може зацікавити: Оригінальна закуска з креветками й пекінською капустою
Свинина у медово-гірчичній глазурі з картоплею – святкова страва до новорічного столу