Топ-3 бюджетних камерофона для фотографів-початківців

Через активну модернізацію комплектуючих для смартфонів, камерофони більше не належать до преміум-сегменту. За невисоку ціну можна придбати напрочуд гарний телефон, який видаватиме знімки на досить високому рівні якості. А якщо попорпатися уважніше на полицях, то можна знайти моделі, які фоткають не гірше за айфон. Про такі смартфони розповідаємо нижче.

Samsung Galaxy A22

Його не дарма безліч користувачів називає "королем бюджетних камерофонів". Головна відмінність цього телефону від інших гаджетів — стабілізація оптики. Вона надає можливість знімати відео хорошої якості без шаленої тряски під час руху або навіть тримання в руках стоячи на місці. Апаратне забезпечення обробляє вібрації, згладжуючи картинку.

Основний модуль камери в 48 мегапікселів дозволить апаратно збільшувати та обрізати фото без критичної втрати якості. Також цей смартфон обладнаний макро- та ультрашироким датчиком фокусування. Тому, якщо хочете якісні фото — сміливо купуйте Samsung, не пошкодуєте.

Tecno Camon 18P

Цей смартфон один із небагатьох у бюджетному сегменті, який обладнаний камерою з оптичним зумом. Потрійний модуль тилової камери з основним об'єктивом 48 Мп від флагмана Самсунга і телевізором з подвійним наближенням. Фронтальна камера на 16 Мп може записувати відео в 1440p і має діодний спалах.

З переваг камерофону слід ще зазначити наступні:

• відмінну нічну зйомку;

• природне освітлення у денний час;

• відсутність засвітів та відблисків при зйомці відео;

• покращена деталізація завдяки телекамері.

Якщо попередній смартфон підійде для відео, то Tecno Camon 18P робитиме ще й чудові фото. Тому у любителів аматорських фотографій смартфони Техно в Україні користуються великою популярністю.

Vivo Y31

Черговий китайський смартфон, що має значну камеру і коштує при цьому не надто дорого. Модуль працює з алгоритмами обробки, які дозволяють зберігати чіткість та деталізацію картинки як удень, так і вночі. Особливо камера виділяється знімками у темряві: зображення не рябить, і деталізація присутня навіть на темних ділянках.

Завдяки апаратній обробці Vivo вважається одним із найкращих камерофонів для портретної зйомки. Боке виходить практично непомітним, об'єкт від фону відокремлюється дуже якісно. Для портретних фотографів-початківців — ідеальний варіант. Як бачите, необов'язково купувати собі айфон, щоб робити гарні фото та відео.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист