"ТИ ДУЖЕ СЕКСУАЛЬНИЙ": ЕКСИ ПІТТ ТА ЕНІСТОН РОЗІГРАЛИ ПІКАНТНУ СЦЕНУ ПІД ЧАС ЧИТАНЬ КОМЕДІЇ

Експодружжя Бреда Пітта та Дженнфіер Еністон нарешті зіграли разом , однак цього разу лише лише онлайн.

Колишні закохані, як і було раніше анонсовано, разом взяли участь в живих читаннях комедії 1982 року "Швидкі зміни в школі Ріджмонт-Хай", які минули в рамках благодійного онлайн-проєкту, який органзував Шон Пенн. Саме на сторінках його благодійної організації CORE в соцмережах і минула онлайн-трансляція. 

Примітно, що окрім Бреда та Дженніфер у заході також взяли участь й інші відомі зірки, зокрема Шон Пенн, Морган Фрімен, Джулія Робертс, Меттью Макконахі, та інші.

Цікаво, що на початку читань, Пітт привітався з усіма і потім особисто з Дженніфер.

Актору у п'єсі дісталася роль тезки Бреда Гемілтона, а Еністон зіграла Лінду Барретт, кращу подругу його сестри, між якими за сюжетом книги відбувається пікантна сцена.

Так, герой Бреда приходить на вечірку біля басейну, де присутня і Лінда, з нагоди чого Дженніфер навіть одягла поверх топа червоне бікіні. Гемілтон відчуває потяг до Лінди і в одній зі сцен мастурбує, думаючи про неї і уявляючи, як вона підходить до нього. 

"Привіт, Бред! Ти знаєш, я завжди думала, що ти дуже милий. Я думаю, ти дуже сексуальний! Ходімо зі мною!" -каже героїня Дженніфер, яку Бред представляє в своїй фантазії.

Саме ця фраза і наступне за нею читання сюжету Морганом Фріменом неабияк розсмішили не тільки самих героїй а й їхніх колег за проєктом. 

 

Ця спільна робота колишнього подружжя стала першою за 19 років, відтоді як Пітт та Еністон працювали разом. До цього вони з'являлися разом тільки в одному з епізодів серіалу "Друзі" 2001 року. 

glamur 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист