THE WEEKEND, RIHANNA, MILEY CYRUS: ДИВИСЬ, ХТО ВИСТУПИТЬ НА СУПЕРБОУЛІ 2021

Супербоул - така ж частина американської культури, як парад на День подяки, запалення різдвяної ялинки на Махеттені і Black Friday. Безсумнівно, частина людей чекає захід заради його спортивної складової, проте не менше уваги привертає грандіозне шоу, якими супроводжується фінальна гра Національної футбольної ліги.

Ви можете не знати назву команд, імена спортсменів і взагалі не цікавитися американським футболом, але напевно чули, а може, і бачили, торішній виступ Дженніфер Лопес і Шакіри. Співачки наробили багато шуму в 2020-му, задавши високу планку своїм наступникам.

Тепер стало відомо, що цим наступником буде Майлі Сайрус, яка оголосила про це в соціальних мережах. Співачка виступить 7 лютого перед заключною грою змагання, а її аудиторією, крім звичайних глядачів, стануть 7 500 медичних працівників, запрошених на фінал в якості почесних гостей. Таким чином НФЛ сподівається хоча б частково віддячити їм за героїзм, проявлений ними під час пандемії. 

Також в цьому році перед матчем і в перерві глядачів розважатимуть гурт Coldplay, виконавиця Rihanna і співак Bruno Mars. А головним хедлайнером шоу стане канадський виконавець The Weekend.

bilshe.com

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист