«ТАЧКИ», «КОРОЛЬ ЛЕВ» І «ДОКТОР АЙБОЛИТЬ»: «ДИЗЕЛІ» РОЗПОВІЛИ ПРО СВОЇ УЛЮБЛЕНІ МУЛЬТИКИ

Дорослі – ті ж самі діти. Тільки великі й у костюмах. А що поєднує маленьких та великих дітей? Звісно ж, мультики! Є привід переглянути улюблені – сьогодні Міжнародний день анімації. Актори «Дизель Студіо» теж у темі та напередодні розповіли, які мультфільми їм подобаються найбільше.

ЄГОР КРУТОГОЛОВ, ХУДРУК «ДИЗЕЛЬ СТУДІО»

«Тачки» – однозначно відповідає Єгор Крутоголов на запитання про улюблений мультик. Нічого дивного, адже знаючи про пристрасть художнього керівника «Дизель Студіо» до автомобілів, можна здогадатися, що вибір відповідей невеликий.

- У цьому мультфільмі чудово все! Мало того, що у моїй улюбленій гоночній тематиці, то він ще й геніально «скроєний» з погляду на сценарне мистецтво. Я міг би показати вам покадрово, наскільки він продуманий, скільки там закладено посилань до реального автоспорту, його персоналій та подій. Яка чудова арка головного героя Блискавки Макуїна та інших персонажів, - з азартом розповідає Єгор.

Говорити про улюблені «Тачки» Єгор може цілий день. Єдиний вихід, як уникнути цієї розмови – заклеїти йому рота скотчем, жартує актор. Добре, що на такий випадок у нього є однодумці – сини. Ви навіть не уявляєте, скільки разів вони разом із татом дивилися «Тачки».

– Спочатку я дивився сам. Потім народився Льова і ми з ним подивилися мультик разів 150. А потім народився Макс і з ним ми подивилися «Тачки» разів 150. І ще дивитимемося мінімум стільки ж! - впевнено каже актор.

Впевнені, що це правда. Адже старший син Єгора Льова також захоплюється автомобілями. Тож ця тема йому також дуже цікава.

ЯНА ГЛУЩЕНКО, АКТРИСА «ДИЗЕЛЬ СТУДІО»

Яна Глущенко зізнається, її улюблений мультик – «Жив був пес». Цей вибір поділяє і син Тамерлан.

- Це один із перших улюблених мультиків мого сина. Коли там грали українські пісні на весіллі, він завжди танцював. Це нас дуже забавляло, - розповідає Яна.

А от улюблений мультик дитинства у самої Яни – «Аладдін". Акторка досі його дуже любить та іноді переглядає.

- Мій найулюбленіший персонаж – Джин. Я змалку любила гумор. Але Таміку поки що «Аладдін» не «заходить». Ми втретє переглядаємо «Монстри на канікулах» - це його best of the best, - додає Глущенко.

Ну до рекорду Єгора ще далеко. Побачимо, чи зможе його хтось побити?

ЄВГЕН СМОРИГІН, АКТЕР «ДИЗЕЛЬ СТУДІО»

Улюблений мультфільм Євгена Сморігіна – «Король лев». Актор каже, що у ньому є все.

- Кохання, зрада, біль, радість, сміх! Коли я дивлюся його, у мене виникає весь спектр емоцій та почуттів, яких може зазнати людина. Від гучного сміху, який викликають два веселуни Тімон і Пумба, до сліз від втрати, коли брат вбиває брата, а маленьке левеня плаче біля тіла батька, - розповідає Сморігін.

Цей мультик і справді дуже драматичний. Не кожен дорослий може без сліз додивитися цю історію до кінця, що вже казати про дітей. До речі, діти Євгена Сморігіна також фанати цього мультфільму. Разом із ними актор 5 разів його переглядав.

- Чудовий мультфільм. Рекомендую обов’язково дивитися всім дітям та дорослим! – наполягає Євген.

Якщо ви ще не дивилися – радимо увімкнути сьогодні на дозвіллі.

МАРУСЯ ГРИЦУК, АКТРИСА «ДИЗЕЛЬ СТУДІО»

Хто точно експерт з усіх мультиків, то це наша Маруся Грицук. Адже має чотирьох дітей. Напевно, з кожним із них актриса переглянула все, що тільки можна. А от які улюблені анімаційні фільми саме у Марусі?

- «Доктор Айболить», «Острів скарбів» і «Пригоди капітана Врунгеля», - чітко та без роздумів перераховує Маруся.

Актриса зізнається, що любить мультфільми українського аніматора Давида Черкаського, зняті на студії «Київнаукфільм». Вона завжди рада переглянути їх разом із дітьми. Олександр Бережок, як і Маруся, любить старі вітчизняні мультики. І ось чому.

ОЛЕКСАНДР БЕРЕЖОК, АКТЕР «ДИЗЕЛЬ СТУДІО»

Олександр Бережок називає себе фанатом мультфільмів. І йому часом важко відповісти на запитання «Який же найулюбленіший?»

- Та їх сотні, - каже актор. – Це настільки великий жанр. У мультфільмах людина може реалізувати будь-які фантазії. Достатньо вміти малювати та анімувати.

Але водночас Сашко окремо виділяє для себе старі вітчизняні мультики. І як приклад улюбленого зі своєї сотні називає «Мауглі».

- Я вважаю, що ці мультфільми – найкращі у світі. Тому що вони всі мають якийсь сенс. Вони мають багато чого глибинного. Те покоління дітей дуже відрізняється від сучасного. Воно людяніше. Напевно тому, що саме через мультфільми виховувалась ця доброта, - розмірковує актор.

А от сучасні анімаційні стрічки можуть підкорити Олександра Бережка, якщо у них є порція гарного гумору: як для дорослих, так і для дітей.

– Це, наприклад, «Шрек» чи «Мадагаскар». Нещодавно я подивився повнометражний мультфільм «Лука» – дуже мені сподобався, – додає актор.

А які улюблені мультфільми у вас? Якщо таких ще немає - можете скористатися рекомендаціями наших акторів і зробити собі вечір перегляду шедеврів анімації.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист