Свій день народження модель та «Міс Україна» Вероніка Дідусенко відсвяткувала у Львові

Моделі та «Міс Україна 2018» Вероніці Дідусенко виповнилося 26 років. На свій день народження дівчина вирішила влаштувати сімейний уїк-кенд та відправилась у Львів, разом з коханим та сином Сандріком. Зранку дорогі її серцю чоловіки привітали іменинницю розкішним букетом троянд. А потім сім'я відправилася гуляти по місту та святкувати. Новими світлинами з міста Лева Вероніка поділилася у своєму Instargam.

Зі слів Дідусенко, у Львові вона була вперше, та залишилась дуже вражена місцевим колоритом та атмосферою міста. 

“Ми під враженням від екскурсії по місту на ретро-автомобілі. Взагалі Львів — надзвичайно гарне місто, зі своєю історією. Ми встигли відвідати багато визначних та історичних місць: Палац Потоцьких, їх літню резиденцію, піднімалися на Ратушу, були у музеї Леонардо да Вінчі. Також ми були у Соборі святого Юра. Надзвичайно гарний собор! Рада, що встигли відвідати концерт класичної музики у Львівській опері.  

 Ми зупинилися у готелі, який розташований у центрі міста. Готельні номери оформлені в автентичному львівському стилі, все пронизано історією! Відчувається, ніби ти у 18-19 сторіччя потрапив.

Мій день народження співпав з дуже великим святом — Петра та Павла. І ми якраз жили навпроти Собору святих Петра та Павла, де було велике служіння, яке я слухала з вікна нашого готелю",  —  поділилася Вероніка Дідусенко.

Вечір, Дідусенко зі сім'єю провела у затишному львівському ресторанчику за святковою вечерею.

Після повернення до Києва Вероніка продовжила приготування до нового етапу її міжнародного проєкту та кампанії  #righttobeamother.

Інформація та фото надані «Master Management 360»

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист