Співачка YATSUTA презентує пісню «Щекавиця».

Те, що українці – незламна нація – не виникає жодних сумнівів! І навіть у найтемніші часи наш народ вміє знайти промінь світла та гумору серед мороку: прогнозують захід військ з Білорусі  –  нарубаємо їх на картопляні чіпси, лякають кадирівцями – підсунемо їм овець, а влупить ядерка – зустрічаємося на Щекавиці зі всім відомою метою . 

Співачка YATSUTA презентує однойменну пісню «Щекавиця». Вона якраз про це – про талант українців, за будь-яких умов не втрачати оптимізм і віру у Перемогу. 

«Мені захотілося підняти настрій всім і заспівати про це. Наша нація незламна. Що доводять щохвилини наші воїни на фронті та й кожен, хто в тилу. Поміж іншим, ми не втрачаємо свій запальний гумор. Це дуже важливо. Українці вірять у краще, не дивлячись нінащо. І навіть коли нам погрожують стерти з лиця наш світ – ми все одно знаємо як реагувати і не здаємося» – пояснює YATSUTA свій вибір теми пісні. 

«Щекавиця» – музичний експеримент для артистки. Адже у репертуарі співачки здебільшого романтично-танцювальні композиції. Та таку «пробу пера» YATSUTA у жанрі гумору та сатири вже оцінили користувачі соцмереж. У Тік-Ток трек знаходиться у трендах.

«Я зрозуміла, що «Щекавиця» має сподобатися українцям. Пісня актуальна, молодіжна, весела та відривна. Як би нас не лякали ми все одно стоїмо на своєму. Я вірю, що у 2023-му Україна переможе і все у нас обов’язково буде добре.  А поки – тримаємося, не здаємося, віримо у ЗСУ і не втрачаємо почуття гумору, бо без цього ніяк» – наголошує артистка. 

Пісню «Щекавиця» YATSUTA написала вже традиційною творчою командою у складі з Дмитром Сисоєвим, Віталієм Цимбалом і Євгеном Запотєєвим. 

Трек “Щекавиця”  доступний для прослуховування та завантажування на всіх цифрових майданчиках.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист