Співачка Лія Лі презентувала соціальну платформу #незлаМати

Співачка Лія Лі презентувала соціальну платформу #незлаМати

Лія Лі тепер не лише популярна співачка, а й громадський діяч. На своїй сторінці в Instagram артистка презентувала соціальну платформу #незлаМати. Ідея платформи - об'єднати майбутніх і вже нинішніх матусь для взаємопідтримки.

«Ми створили платформу для обміну історіями та інформацією для майбутніх та нинішніх матерів. Також, Ви можете ділитися побутовими речами, які вже не актуальні для Вас, але такі необхідні іншим: одягом для майбутніх та нинішніх матусь або дітей (у хорошому стані), коляска, дитяче перенесення, іграшки чи цікаві книги» – розповіла Лія.

Ще під час вагітності співачка розлучилася зі своїм нареченим і випустила кліп на трек «Незаменима» на підтримку всіх матерів одинаків із хештегом #незлаМати. Зараз артистка вирішила дати розвиток #незлаМати та створила сторінку в Instagram, куди запрошує стати учасниками тих, кому потрібна допомога, та тих, хто хоче допомагати

Соціальну платформу #незлаМати Лія символічно презентувала напередодні новорічних та різдвяних свят, адже саме в цей час по-особливому відчувається чаклунство і у людей з'являється все більше бажання допомагати один одному.

 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист