Сайт Левайс: що новенького в його каталозі?

 

Сьогодні Levi's є головним символом деніму, чия спадщина сходить до 1870-х років. Коли Леві Страусс та Джейкоб Девіс об'єдналися, аби створити якісний робочий одяг з міцної джинси, вони й не підозрювали, що їхній лейбл незабаром стане надбанням Америки та улюбленим вибором мільйонів. Такий успіх ознаменував розширення портфелю та нині сайт Левайс пропонує не лише denim товари, але й стильні куртки, сорочки, гаманці, футболки та багато іншого. Кожен виріб має свій неповторний дизайн та властиву компанії високу якість матеріалів. Про їхню вінтажну класику знає кожен другий модник, тому в цій статті ми вирішили розглянути тільки останні новинки бренду.


Портфель марки має безліч цікавих колаборацій та лімітованих видань. Серед іншого асортименту особливо виділяється лінійка Pokémon та Levi Strauss & Co, яка була анонсована у честь 25-річчя видатного мультфільму. Лінія натхненна оригінальним аніме та має в собі зображення улюблених персонажів нашого дитинства. Моделі варіюються від стильних курток та толстовок з логотипами до вінтажних штанів з культовими покемонами та шорт Misty's з високою талією на підтяжках.


За успіхом мультяшного мейнстриму, пішла ще одна дивовижна колаборація DISNEY MICKEY MOUSE X KEITH HARING. І у неї є своя родзинка: кожен охочий може створити дизайн Міккі, прикріпити його до предмету прямо на веб-сайті та зробити замовлення під себе. Кращі роботи відразу ж підуть у друк та стануть частиною основного каталогу. Неповторні персонажі Діснея були частиною багатьох робіт дизайнерів, але, здається, лише у Levi's вийшло найкраще втілити його у світі фешн.


Крім того, джинсовий гігант не відстає від глобальних змін у світі моди та приєднується до еко-френдлі товариств. Не так давно вони випустили нову denim-колекцію, створену з органічних матеріалів з використанням барвників на рослинній основі. Фарба була нанесена за допомогою «ультразвукової хвильової технології», щоб зменшити потребу в хімікатах. Компанія заявляє, що збільшила використання натуральних волокон, оскільки вони вимагають менше води та пестицидів, що призводить до більш чистих та здорових ґрунтів.


Дізнатися більше про актуальні новинки, а також вибрати та придбати оригінальну продукцію марки ви завжди можете в онлайн-сторі Ultrashop. Там зібрано багато цікавих пропозицій для цінителів якісного та сучасного деніму.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист