Салат зі спаржі з тунцем – стане вашим улюбленим

Простий, ситний, корисний та дуже смачний салат, в якому сезонну спаржу можна замінити на брокколі чи зелені стручки квасолі.

1 цибулина

2 ст. л. оцту 9%

100 г спаржі

1 баночка консервованого тунця в олії

1 помідор

4 перепелині яйця

сіль та мелений перець за смаком

петрушка

Яйця відварити, порізати наспіл. 

Цибулю розрізати навпіл і нашаткувати. Залити окропом, додати винний, рисовий або  яблучний оцет (кількість залежить від того, який ви любите – більш кислий чи не дуже) і залишити до повного охолодження.

У спаржі зрізати жорсткі кінці, трохи зачистити їх овочечисткою. Відварити в підсоленій воді до готовності.

Довільними шматочками нарізати помідор та спаржу. Додати яйця, цибулю, тунець. Заправити салат олією, що залишилося від консервованого тунця.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист